Ovako se za maturu obukla ćerka poznate srpske modne kreatorke: Kažu da je prelepa, ali su iznenađeni izborom haljine

Za ćerku Suzane Perić jedan važan deo života se završio - srednjoj školi došao je kraj, a za matursko veče njena mezimice izabrala je bordo haljinu

Moda
09:50h
Ovako se za maturu obukla ćerka poznate srpske modne kreatorke: Kažu da je prelepa, ali su iznenađeni izborom haljine
Foto: ATA Images

Ćerka jedna od naših najuspešnijih modnih kreatorki Suzane Perić završila je srednju školu, a proslava mature za dizajnerku bio je poseban dan. Čini se da je bila i više uzbuđena od svoje naslednice, te nije mogla da sakrije emocije i neizmerni ponos.

Sa druge strane, mnoge je zanimalo koji stajling će izabrati upravo Tiffany za matursko veče, s obzirom da je njena majka jedna od glavnih figura u svetu mode na našim prostorina.

Naime, ova mlada dama odlučila se za usku haljinu vrlo zanimljivog kroja u bordo boji. Međutim, ono što je svima privuklo pažnju jeste bio izazovni dekolte, ali i lepota koja krasi tinejdžerku. Kada je frizura u pitanju, odlučila sa za talase, dok je ceo autfit zaokružila malo upadljivijom šminkom.

-Moje sve na svetu, moja prelepa maturantkinja. Biti dobra i plemenita osoba je tvoje pravilo kojim se vodiš i svi prijatelji koji te poznaju znaju koliko plemenitosti i osećanja prema drugim ljudima imaš i da je to prvo pravilo kojim se vodiš kroz živo . Od tebe i tvojih divnih prijateljica treba učiti..Volim te Tiffany ,ja sam jedna ponosna mama - napisala je kreatorka uz sliku svoje mezimice.

Kako je istakla, najveći joj je bio san da postane majka, a sa svojom naslednicom je kroz godine izgradila veoma blizak odnos pun poštovanja.

1 / 5 Foto: ATA Images

- Toliko bi mogla pisati o ovom danu koji sam čekala 18 godina, toliko emocija, straha, ljubavi, ponosa, ali mislim da fotografija otkriva sve i da reči nisu potrebne. Hvala ti, Tiffany, što si mi dala mogućnost da budem tvoja mama. Hvala ti što si baš ti moja kćerka, kćerka iz snova, a moj san se jednostavno tvojim rođenjem zauvek ostvario. Jedino na čemu ti malo zavidim jesu baka Sonja i deka Enver i njihova nesebicna podrška i ljubav koju ti pružaju,vas odnos,prisnost i ljubav je nešto sto je najlepše nešto sto si mogla dobiti... Vi ste moj ponos, malo je reći koliko vas volim - emotivnu poruku je objavila na svom Instagramu Suzana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs