BILA JE MALOLETNA KAD JE OD NAJVEĆIH ZAVODNIKA NAPRAVILA PAĆENIKE: Postala je nimfomanka i danonoćno je imala ODNOSE

Svi muškarci pred čarima Ave Gardner, bili su potpuno bespomoćni, a ona ih je učinila paćenicima.

Celebrities
18:12h
BILA JE MALOLETNA KAD JE OD NAJVEĆIH ZAVODNIKA NAPRAVILA PAĆENIKE: Postala je nimfomanka i danonoćno je imala ODNOSE
Foto: NZ / Christophel Collection / Profimedia

Holivudska zvezda Ava Gardner važila je za jednu od najlepših glumica svoje ere, pored ikona poput Merilin Monro, Grejs Keli i njene najbolje prijateljice i rivalke Lane Tarner.

Bila je mračno senzualna i duhovita, žestoka i elegantna, a muškarci su je smatrali neodoljivom. Spisak njenih muževa i ljubavnika je zaista impresivan, a važila je za ženu koja je bila nezasita.

Odrasla je u siromašnoj porodici, a već sa 18 godina dobila je svoje mesto u Holivudu.

Ava Gardner
foto: Profimedia

Kada je upoznala jednu od najvećih zvezda tog vremena - Mikija Runija, on je je bio zapanjen njenom lepotom i jurio ju je dok nije pristala da izlazi sa njim. Njih dvoje su se na kraju venčali, a Ava je otkrila da je ona nevina. Brak je bio osuđen na propast kada je Gardnerova otkrila da je Runi prevario dok je bila u bolnici zbog upale slepog creva.

Dva meseca nakon venčanja, Ava je morala da ode u bolnicu da joj izvade slepo crevo. Kada se vratila kući, rekla je: "Pronašla sam ukosnicu — dokaz da je Mik je*ao nekoga u našem krevetu. Na našem je*enom dušeku od guščjeg perja!"

Runi je pokušao da se iskupi tako što joj je kupio dijamantski prsten — "pravu santu leda" — ali je tražio da ga vrati sledeće nedelje kako bi isplatio svoje dugove kladioici.

Frenk Sinatra, Ava Gardner
foto: Profimedia

"Tih dana su se svi je*ali sa svima. To ne znači da sam pustila Mika da radi šta hoće. Sve vreme sam spominjala njegovu prevaru. Izgledao bi sav povređen i nevin – pravi izgled Endija Hardija. Čoveče, on je bio baš dobar glumac. Rekao bi da me niko ne može voleti više od njega. Niko ne može biti verniji od njega."

Ubrzo nakon razvoda od Runija, Gardnerova se povezala sa glumcem i vođom benda Artijem Šoom, izuzetno talentovanim čovekom za kojeg je priznala da ju je intelektualno zastrašio. Šo je bio taj koji ju je inspirisao da nastavi formalno obrazovanje.

Ava Gardner
foto: Profimedia

Ali pohađanje univerziteta nije bilo sve na šta ju je Šo inspirisao. Tokom njihovog kratkog sedmomesečnog braka Gardnerova je počela da pije. Glumica je bila shrvana kada ju je Šo ostavio da bi oženio Ketlin Vinzor.

Kada je Gardnerova upoznala Frenka Sinatru, pevač je bio oženjen njegovom prvom ženom Nensi, ali ga to nije sprečilo da flertuje sa glumicom. Gardnerovu i Sinatru ništa nije moglo da spreči da postanu ljubavnici, a često su pod uticajem alkohola vodili ljubav.

Ava Gardner
foto: Profimedia

1051. godine, dan nakon što je njegov razvod bio konačan, oženio se Gardnerovom. Brak je bio katastrofa. Oboje strasno zaljubljeni, oboje pijani, veza je bila savršena bura, čemu je dodata i Sinatrina ljubomora.

Brak je trajao šest burnih godina, tokom kojih je Sinatrina karijera opala, čak i kada je Gardnerova postala glavna zvezda. Gardnerova je otkrila zašto je ostala u braku:

"Bio je dobar u krevetu Ne obraćaš mnogo pažnje na ono što ti drugi ljudi govore kada je momak dobar u krevetu."

Ava Gardner, Frenk Sinatra
foto: Profimedia

Nakon što se razvela od Sinatre, više se nije udala, i oni su ostali doživotni prijatelji, ali u njenom životu je bilo muškaraca - muškaraca poput Roberta Tejlora, Džordža C. Skota, Dejvida Nivena i Džona F. Kenedija.

Među njenim ljubavnicima bio je milioner inženjer Hauard Hjuz, koga bi okvalifikovala kao najekscentričnijeg čoveka kojeg je ikada upoznala. Njih dvoje su imali burnu aferu, a Hjuz je iščašio njenu vilicu udarcem, nakon čega je ona odbila da se uda za njega.

Gardnerova se čak navodno zabavljala sa kubanskim diktatorom Fidelom Kastrom na putovanju u Havanu. Jedna od njenih kasnijih veza bila je sa Benjaminom Tatarom, koji je pokušao da je obuzda da pije.

1 / 11 Foto: Profimedia

Ali od svih njenih veza, najfascinantnija je bila sa glumicom Lanom Tarner, koja je imala afere sa Miki Runijem i Frenkom Sinatrom pre nego što ih je upoznala, a bila je udata za Gardnerinog drugog muža Artija Šoa.

Ava Gardener umrla je u 67. godini nakon što je doživjela moždani udar koji ju je ostavio paralizovanom. Sve do njenih poslednjih dana, Sinatra, koga je nazivala ljubavlju svog života, bio je u kontaktu sa njom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs