KAKO DA NE LIKUJE KADA JE BIVŠEM SUPRUGU KARMA VRATILA SVE: Najlepša žena na svetu zasluženo procvetala u novoj vezi

Da li je u pitanju slučajnost da je Monika Beluči procvetala baš u periodu kada njenom bivšem mužu ne cvetaju ruže u braku i na korak je do razvoda?

Celebrities
14:48h Autor:
KAKO DA NE LIKUJE KADA JE BIVŠEM SUPRUGU KARMA VRATILA SVE: Najlepša žena na svetu zasluženo procvetala u novoj vezi
Monika Beluči procvetala u novoj vezi., Foto: Profimedia

Kako su krenule spekulacije da u braku između Tine Kunaki i Vensana Kasela ima turbulencija i problema, te da su pred razvodom, sve oči javnosti uprte su na reakciju njegove bivše žene Monike Beluči.

Naime nagađa se da bračne probleme uzrokuje upravo ogromna razlika u godinama jer je Tina ipak 30 godina mlađa od svog supruga.

Monika Beluči
foto: Profimedia

Podsetimo se, Monika i Vensan bili su u braku od 1999. do 2013. godine, i za to vreme dobili su i dve ćerke - stariju Devu koja je krenula njenim stopama i mlađu Leoni.

O razlozima razvoda nikada nisu pričali javno ali je Beluči u jednom intervjuu nagovestila da je problem bila prevara. Konkretno, ona je navodno u izjavi navela da smatra da bi bilo smešno da traži od svog muža da bude veran ako je odsutna dva meseca. Što se kaže - pametnom dosta!

Monika Beluči, Vensan Kasel
foto: Reuters

Navodno su i Vensan i Monika ostavili "otvorene karte" i nakon razvoda, te čak i radili na pomirenju. Međutim, sve se promenilo kada je glumac otputovao na Ibicu i upoznao 18-godišnju Tinu Kunaki i potpuno "odlepio" za njom. Priča sa Monikom pala je u vodu, dok je Kasel živeo drugu mladost sa 30 godina mlađom devojkom, a kasnije i suprugom.

Vensan Kasel, Tina Kunaki
foto: Profimedia

Međutim, upravo njena mladost kasnije je došla na naplatu. Bez obzira što je sa Tinom dobio i ćerku kojoj su dali ime Amazoni, manekenka kojoj je karijera procvetala od kako je uplovila u brak sa slavnim imenom glume i dalje je bila samo obična dvadesetogodišnjakinja željna izlazaka i druženja.

Vensan Kasel, Tina Kunaki
foto: Profimedia

Sa svojim prijateljima se ponašala previše slobodno, što je Vensanu bilo teško da prihvati i navodno je sve vreme pokušavao da je "pobabi". Nažalost, do toga nije došlo te se par razdvojio i navodno već neko vreme žive razdvojeni, a glumac je izbrisao sve fotografije Kunakijeve sa svog Instagrama.

Na sve to, u poslednje vreme internetom kruže i stare paparaco fotografije na kojima izgleda kao da Tina na silu "trpi" Vensanove nežnosti. Šta je istina, znaju samo oni, ali mnogi nisu propustili da iskomentarišu da je "dobio šta je zaslužio".

Vensan Kasel, Tina Kunaki
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sa druge strane, Monika je razvod braka i Vensanovu novu vezu teško podnela. Srećom, vreme leči sve rane, te je i ona kasnije pronašla ljubav, i ako je najviše bila fokusirana na odgajanje ćerki. Glumica je od skoro i u vezi sa čuvenim genijem sedme umetnosti Timom Bartonom.

Monika Beluči, Tim Barton
foto: Carlos Del Pozo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Čini se da joj novi odnos veoma prija jer je glumica gotovo procvetala od kako je sa njim uplovila u vezu. Na sve to, pojedini izvori su tvrdili da je i ona pomalo likovala što je njen bivši osetio ono što je osećala onda u prošlosti.

Beluči prosto sija, a komentari oduševljenja ređaju se ispod svake njene objave. I mi samo možemo da kažemo - zasluženo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs