savršen par

KAKO SU SE ZAVOLELI MONIKA BELUČI I TIM BARTON? On je ostavio SUPRUGU, a ona je nakon "zveri" našla GENIJA

Oni su prava žena i pravi muškarac, na pravom mestu i u pravo vreme. Nisu se sreli samo duh i telo već dve ogromne harizme. Navijamo da ova veza potraje što duže.

Vip priča
Autor:
KAKO SU SE ZAVOLELI MONIKA BELUČI I TIM BARTON? On je ostavio SUPRUGU, a ona je nakon "zveri" našla GENIJA
Monika Beluči i Tim Barton, Foto: Carlos Del Pozo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Monika Beluči nije zaigrala ni u jednom filmu svog novog dečka, američkog reditelja Tima Bartona. On je imao svoje inspiracije, ona je inspirisala druge autore. To im ne smeta da trenutno budu u centru pažnje svetske javnosti, koja se čudom čudi čime je baš on privukao ženu koju su proglašavali najlepšom na svetu. Zovu ih "lepotica i zver", ali to nema veze sa istinom.

Monika jeste prelepa, ali Barton ni najmanje nije zver, već jedna od najvećih i najzanimljivijih ličnosti američke kinematografije u poslednjih 50 godina.

Monika Beluči
foto: Profimedia
1 / 5 Foto: Carlos Del Pozo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prelepa Italijanka, najpre model a onda i glumica, bila je toliko lepa i zgodna da su žene kasnije tražile oblik njenih prirodnih grudi za svoje estetske zahvate. Ne poriče joj se glumački talenat, ali od filmova se pominje samo "Malena", o udovici za kojom čeznu svi muškarci malog grada, i "Spektra" jer je sa 51 godinom odigrala najstariju Bondovu devojku. Na početku karijere, na snimanju francuskog filma "Apartman", upoznala je glumca Vensana Kasela, za koga se 1999. i udala.

Monika Beluči
foto: Profimedia

On je bio sin velikog oca, glumca Žan-Pjera Kasela, i ulaskom u njihovu porodicu postala je članica francuskog visokog društva. U razmaku od šest godina dobili su dve ćerke, Devu i Leoni, glumili zajedno u filmovima "Doberman" i "Pakt s vukovima", živeli u mnogim zemljama i razveli posle 14 godina braka. Glumac je podlegao čarima 30 godina mlađe Tine Kunaki, s kojom ima ćerkicu Amazoniju.

Tina Kunaki, Vensan Kasel
foto: Profimedia

S druge strane, Tim Barton je bio u braku s Helenom Bonam Karter, koja spada u kultne engleske glumice, a poreklo joj je aristokratsko. Ona je glumila u devet njegovih filmova, od kojih je najpoznatiji "Svini Tod, demonski berberin". Oboje ekscentrični, živeli su na istom spratu u odvojenim stanovima koje je spajao hodnik. Helena nije mogla da podnese njegovo hrkanje i neurednost. Imaju sina Bilija Reja i ćerku Nel, koji su živeli u posebnoj kući s dadiljom.

Monika Beluči
foto: Profimedia

Barton (koji se školovao za animatora) već na početku karijere smatran je do te mere genijalnim da mu je Holivud dozvolio da snima šta hoće. Njegov film "Bitlđus" (sok od buba) promenio je filmsku estetiku, a zaradio je veliki novac prvim filmom o Betmenu, s Majklom Kitonom. "Edvard Makazoruki" i "Sleepy Hollow" s Džonijem Depom (koji mu je jedan od najboljih drugova) potvrdili su njegov mračni, uvrnuti, čudni i neodoljivi stil. Na premijere svojih filmova uvek nosi čarape na pruge jer veruje da mu donose sreću.

Monika Beluči
foto: Profimedia

Monika i Barton zapravo su savršen par harizmatične lepotice i istog takvog reditelja. Oboje su bili u braku s veoma zanimljivim partnerima. Monika je doskoro kratko bila u vezi sa 18 godina mlađim umetnikom Nikolasom Lefevreom, ali ženi takvog životnog iskustva bio je potreban baš neko kao Tim Barton. I da se vratimo na početak priče. Rekoše "lepotica i zver"? Pre će biti lepotica i genije, a to je pun pogodak!

Stil.rs/Ljilja Jorgovanović

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs