SA 16 JU JE USVOJIO PA JOJ NAPRAVIO DETE: Slavni pevač drogirao je maloletnu devojku, a onda je primorao da abortira

Pevač čuvenog benda "Aerosmit" napravio je dete usvojenoj ćerki kada je imala samo 16 godina.

Celebrities
16:09h Autor:
SA 16 JU JE USVOJIO PA JOJ NAPRAVIO DETE: Slavni pevač drogirao je maloletnu devojku, a onda je primorao da abortira
Poznati pevač usvojio maloletnu obožavateljku pa joj napravio dete, Foto: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako se za rokere često vezuje promiskuitetno i neretko izuzetno problematično ponašanje, teško da ijedno ime sa svetske scene može da stane "na crtu" Stivenu Tajleru, pevaču benda "Aerosmith".

Roker koji je napunio 74 godine i dalje može da se pohvali veoma aktivnim životom sa svojom 39 godina mlađom devojkom Ajmi Preston sa kojom je u vezi od 2016. godine.

Stiven Tajler imao veoma burnu prošlost
Stiven Tajler imao veoma burnu prošlost foto: Profimedia / Editorial images

Ipak, niko nije mogao ni da zamisli koliko izopačen um ima sve, dok njegova bivša devojka Džulija Holkomb nije rešila da progovori o svemu.

Naime, kada je Stiven imao 24 godine usvojio je svoju tada šesnaestogodišnju obožavateljku Džuliju čije roditelje je uspeo da uveri da mu daju puno starateljstvo kako bi je „upisao u školu“.

- Pitala sam ga kako je to uspeo. Rekao mi je "Rekao sam joj da je to neophodno kako bih te upisao u školu- odgovorio joj je Stiven svojevremeno, a pevač je uskoro i zvanično postao njen legalni staratelj.

Od te tačke, Džulija je pripadala Stivenu Tajleru.

- U to vreme, mislila sam da mi je on jedina nada. Uskoro sam upala u ceo taj svet rokenrol života, prepun seksa i opijata. Nakon par meseci veze, Stiven mi je rekao da želi da imamo dete. Ja sam bila na kontracepcijskim pilulama koje mi je bacio kroz terasu hotela u kome smo odsedali u tom trenutku - kaže ona.

Njihova veza bila je burna, a u jednom trenutku joj je napravio i dete. Međutim, tada je otišao na turneju i poslao svog menadžera da Džuliju natera da abortira. Stiven je tada već debelo bio u vezi sa majkom Liv Tajler, ali to Džulija nije znala.

Nakon požara u zgradi gde je pukom srećom ostala živa, Džulija pristaje na abortus, i vraća se u porodični dom, a Stivenu se nikad više nije javila iako je on pokušavao da je pozove nekoliko puta. Čak je mnogo godina kasnije uplatio njenom udruženju za devojke i žene koje su zanemarene i zlostavljane pola miliona dolara.

Stiven je inače retko govorio o Džuliji, ali je u svojoj autobiografiji pričao o abortusu.

- Bila je to velika kriza. Strašno je to kada znate da novi život raste u ženi, ali svi oko vas vas uveravaju da će ta stvar u njenom stomaku uništiti živote svima, pa i vama i njoj. Onda odete kod lekara, on joj ubrizga nešto u stomak dok vi gledate i onda uskoro vidite mrtav fetus. Bio sam uništen i pitao se šta sam to uradio- napisao je u svojoj autobiografiji, a Džuliji je i posvetio pesmu "Janie's got a gun".

Nakon Džulije, ljubav je pronašao sa Bebe Bjul, a kako je sama kasnije pričala, trenutak kada su se upoznali bio je veoma romantičan.

Bebe je kasnije Tajleru rodila ćerku, danas poznatu glumicu Liv Tajler, ali joj nije dozvolila da upozna oca sve do njene 11. godine kada ju je dovela na koncert Aerosmita.

Liv Tajler do 11. godine nije znala ko joj je otac
Liv Tajler do 11. godine nije znala ko joj je otac foto: Profimedia

Sve to desilo se jer je Stiven već bio u paralelnoj vezi, odnosno već u braku sa drugom suprugom, sa kojom je dobio ćerku samo 17 meseci nakon rođenja Liv koja je kasnije ispričala prvi susret sa ocem:

- Shvatila sam sve jer sam izgledala kao on. Imam i sestru Miju koja je godinu dana mlađa od mene i videla sam je kako stoji do pozornice na njegovom koncertu i mislila sam da gledam u svoju blizankinju. Izgledala je bukvalno kao ja. Pogledala sam majku, a ona je imala suze u očima. Tada mi je sve bilo jasno - rekla Liv jednom prilikom.

Liv Tajler često je imala neprimereno ponašanje sa ocem
Liv Tajler često je imala neprimereno ponašanje sa ocem foto: Profimedia

Livina majka, Bebe, na rođenju joj je dala prezime svog tadašnjeg partnera, Toda Rundgrena, koji su je odgajao kao da je njegova.

Inače, Stiven je tokom svih tih godina srljao iz veze u vezu, često varao partnerke i zloupotrebljavao narkotike zbog čega je i bankrotirao u jednom trenutku. Kao da to nije bilo dovoljno, zbog droge i alkohola ostao je bez glasa i bio primoran da ode na rizičnu operaciju uz znak pitanja da li će ikada više moći da peva kao pre. Srećom, intervencija je bila uspešna, a nakon toga Stiven se dozvao pameti.

Stiven Tajler je bio zavisnik od narkotika
Stiven Tajler je bio zavisnik od narkotika foto: Profimedia / Editorial images

U godinama koje slede bio je još u braku sa dizajnerkom Teresom Baik sa kojom je dobio ćerku Čelsi Anu i sina Taja Monroa, ali ni ovaj brak nije opstao. Sreću je konačno našao sa Ajmi koja je 40 godina mlađa od njega i koja je najpre radila kao njegov personalni asistent.

U poslednje vreme šuška se da ju je vremešni roker verio iako za to ne postoje dokazi, a Stiven je konačno, po rečima njegovih najbližih ušao u mirnu luku i živi normalan život kakav je odavno trebalo da vodi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs