MONIKA BELUČI IMA NOVOG DEČKA I SVI SU U ŠOKU: Glumica uhvaćena ruku pod ruku sa NAJVEĆIM ČUDAKOM Holivuda

Monika Beliči navodno ima novog dečka, a u pitanju je čuveni reditelj iz Holivuda.

Celebrities
18:18h Autor:
MONIKA BELUČI IMA NOVOG DEČKA I SVI SU U ŠOKU: Glumica uhvaćena ruku pod ruku sa NAJVEĆIM ČUDAKOM Holivuda
Ko je novi dečko Monike Beluči?, Foto: Profimedia

Kako piše magazin Paris Match novi zvezdani par Holivuda su jedna od najlepših žena sveta Monika Beluči i čuveni reditelj Tim Barton.

Naime, oni su objavili njihove paparaco fotografije tokom romantične šetnje Parizom, a na njima se vidi novopečeni par kako se drži ruku po ruku.

Uz ekskluzivne fotografije objavili su i tekst koji njihovu romansu opisuje kao neverovatni "udar sudbine". Njihova ljubav odvijala se u strogoj tajnosti i daleko od očiju javnosti, a njih dvoje upoznali su se tokom Kanskog festivala davne 2006. godine.

Ipak, kako navodi pomenuti mediji varnice su sevnule prošlog oktobra tokom filmskog festivala Lumiere, koji se svake godine održava u Francuskoj, tačnije u Lionu. Kultni reditelj, poznat je po pomalo mračnoj ikonografiji i uvrnutom smislu za humor, te su mnogi iznenađeni da je Monika u vezi sa njim.

Podsetimo, ljubavni život Monike Beluči oduvek je bio usko vezan za ljude iz posla, pa je tako nakon što je odustala od fakulteta, kako bi se posvetila modelingu, udala za fotografa Klaudija Basa 1990. godine. Taj brak nije dugo trajao pa su se razveli nakon četiri godine.

Dve godine nakon razvoda 1994. odlučila se na novu ozbiljnu vezu, verila se s glumcem Nikolom Faronom koji joj je bio najveća podrška u to vreme. Bila je verena za Nikola šest godina.

Tako je i na snimanju filma Apartman, upoznala Vensana Kasela, sa kojim je glumila, a nakon nekoliko godina su se venčali. Dok su bili u braku, Vinsent i Monika živeli su u odvojenim stanovima, kako ne bi upali u rutinu i postali navika jedno drugom. Uprkos tome razveli su se 2013. godine. Par je tokom braka dobio dve ćerke, Devu i Leonu.

Monika se 2013. razvela od Vensana Kasela
Monika se 2013. razvela od Vensana Kasela foto: Profimedia

Monika je do nedavno je bila u vezi sa 14 godina mlađim Nikolasom Lefebvreom, umetnikom iz Francuske.

Monika je do nedavno bila u vezi sa 18 godina mlađim
Monika je do nedavno bila u vezi sa 18 godina mlađim foto: VEEREN / RINDOFF PETROFF/Bestimage Foto: Profimedia

S druge strane Tim Barton je godinama bio u braku sa glumicom Helenom Bonan Karter za koju je govorio da je njegova večita muza. Oboje su održali dobar odnos sa svojim bivšim, Monika je uvek dobro govorila o ocu svojih ćerki. Kao Monika, i Tim ima dvoje dece sa bivšom suprugom, o kojoj ima smo reči hvale.

Tim Barton bio je u braku sa Helenom Bonan Karter
Tim Barton bio je u braku sa Helenom Bonan Karter foto: Beta
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs