MONIKA BELUČI U LIONU SVE JE OSTAVILA BEZ TEKSTA, A NJEN IZGLED JE NEŠTO POSEBNO: "Moja mantra je jedi, voli, živi"

Monika Beluči nam je juče još jednom dokazala da joj nema ravne, a možda su upravo ove reči zaslužne za njen dobar izgled

Moda
12:56h Autor:
MONIKA BELUČI U LIONU SVE JE OSTAVILA BEZ TEKSTA, A NJEN IZGLED JE NEŠTO POSEBNO: "Moja mantra je jedi, voli, živi"
Monika Beluči u Lionu na crvenom tepihu, Foto: Profimedia

Monika Beluči još jednom je pokazala kako žena u 58. godini može da izgleda šik i negovano, kada se pojavila na crvenom tepihu tokom dodele Lumijer nagrada u Lionu.

Za ovu priliku Monika je obukla ljubičasti kombinezon, dok je kosu pustila, a oči jako našminkala. Poznato je da Monika nikad nije koristila estetsku hirurgiju, te da stari veoma dostojanstveno i lepo.

1 / 5 Foto: Profimedia

Tajnu njenog izgleda našli smo u njenim ranijim izjavama:

"Biti lepa sa 20 godina je prirodno. Međutim, kada ste lepi sa 35 ili 55 godina, ovo je već uspeh u životu."

"Nikada više ne bih želela da imam dvadeset godina."

"Šminkanje usana je erotski gest, lep i senzualan. Ovo je ritual koji se prenosi sa žene na ženu, kao što su to radile moja majka i baka. Veoma je dirljivo videti moju baku sa 80 godina kako šminkala usne pre izlaska iz kuće. To je smelo: pokazala je da i dalje želi da privuče i da bude mlada."

Monika Beluči
foto: Profimedia

"Moja mantra je jedi, voli, živi!"

"Prelepa si kada misliš da jesi. Nije važno šta drugi misle".

"Osećam se dobro i prijatno sa sobom, ali ne zato što sam lepa. Znam mnogo veoma lepih ljudi čiji su životi užasni. I sami su veoma loši. Osećaj unutrašnje udobnosti ne zavisi od toga kako izgledate spolja, već kako se osećate iznutra. Srećna sam osoba jer sam iskusila mnogo ljubavi prema sebi – imam veoma veliku porodicu."

"Vreme uništava sve. Recimo da imate prelepu crvenu jabuku. Za veoma kratko vreme ona će struliti. Tako je i sa ljudima".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs