NIKO NE STARI LEPŠE NEGO OVA GLUMICA: Nikad nije pristala na operacije, a mladolikost duguje VAŽNIM navikama u ishrani

Penelope Kruz, otkriva svoje najbolje čuvane tajne večne lepote i mladolikog izgleda po kom je prepoznatljiva.

Celebrities
Autor:
NIKO NE STARI LEPŠE NEGO OVA GLUMICA: Nikad nije pristala na operacije, a mladolikost duguje VAŽNIM navikama u ishrani
Penelope Kruz je podelila male tajne za mladolik izgled., Foto: Profimedia/editorial images

Penelope Kruz već godinama važi za ikonu lepote, sa svojih 49 godina ona i dalje izgleda glamurozno kao i uvek. Ova glumica je podelila male tajne koje joj pomažu da graciozno stari a uz to održava i svoj mladalački izgled. Najbitnija je zdrava i uravnotežena ishrana i redovno vežbanje.

Penelope Kruz
foto: Profimedia

Možda deluje nemoguće odoleti ukusnom kolaču ili vašoj omiljenoj krofni, ali smanjenje šećera može biti od velike koristi vašoj koži. Glumica pokušava da izbegava hranu koja može da naškodi njenoj lepoti.

Pokušavam da izbegavam mlečne proizvode i šećer. Jedem puno voća, povrća i kvalitetnih proteina iz slobodnog uzgoja. Sada pijem i galone vode, što nisam radila", rekla je ona.

Penelope Kruz
foto: Profimedia

Redovno vežbanje vam pomaže da ostanete puni energije i utiče na vaše opšte zdravlje. Svakodnevno vežbanje takođe može pozitivno uticati na vašu kožu, a Kruz daje sve od sebe da ostane aktivna.

Bavim se Bikram jogom, koja je potpuno promenila moje telo. Nekada sam bila troma, a sada mi je nivo energije preko krova. To je kao magija, ali tu magiju morate zaraditi“, rekla je ona.

Penelope Kruz
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Roler za lice od žada je pristupačan alat za lepotu koji može učiniti čuda za vašu kožu. Redovna upotreba može osvetliti vaš ten, smanjiti natečenost i oblikovati vaše lice.

„Moj šminker, Pablo Iglesijas, koristio je roler od žada na snimanju našeg poslednjeg filma, i pogodite šta? Zaista funkcioniše“, podelila je Kruz.

Penelope Kruz
foto: Profimedia

Zaboravljanje da očistite i hidrirate kožu pre spavanja može dovesti do neprijatnih posledica kao što su začepljene pore i preuranjene bore.

Glumica je veoma disciplinovana u pogledu svojih noćnih rituala lepote i nikada ne preskače svoju pravilnu rutinu nege kože. „Uvek je čistim i hidriram“, rekla je.

Korišćenje adekvatnih proizvoda za negu kože može imati koristi za vaš ten, ali zdravlje creva i pravilna ishrana su takođe od vitalnog značaja.

Ja sam strastvena povodom toga. Zaista verujem da je istina da je vaš stomak vaš drugi mozak“, rekla je ova nagrađivana glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs