POGLEDALA ME JE I POMISLILA "EVO MOG PRINCA NA BELOM KONJU": Ovo su žene koje su osvojile srca srpskih košarkaša

Sportisti su uvek najpoželjniji muškarci, a evo ko su žene naših najpoznatijih košarkaša.

Celebrities
16:39h Autor:
POGLEDALA ME JE I POMISLILA "EVO MOG PRINCA NA BELOM KONJU": Ovo su žene koje su osvojile srca srpskih košarkaša
Ko su žene naših košarkaša?, Foto: Printscreen/instagram

Privatan život srpskih sportista njihovih izabranica neprestano intrigira domaću javnost.

Na veliko razočaranje mnogih devojaka, neki od najpopularnijih srpskih košarkaša odavno su se zakleli na ljubav svojim lepšim polovinama. U nastavku vam otkrivamo ko košarkaške asove bodri kod kuće i ko im je najveća podrška...

Danilo Anđušić

Košarkaš Partizana uživa u braku sa streljačicom Ivanom Maksimović.

Par je pre tri godine dobio sina, a pre nego što je uplovio u vezu, a zatim i brak sa Ivanom, Danilo je bio oženjen svojom nekadašnjom dugogodišnjom devojkom Jelenom Jovanović, danas Krstičić.

Nikola Jokić

Natalija Maćešić sve je samo ne "još jedna supruga košarkaša". U septembru 2022. su postali roditelji ćerkice Ognjene, a ovo je samo dodatno učvrstilo njihovu ljubav koja traje još od srednjoškolskih dana.

Par se upoznao još davne 2013. godine preko zajedničkih prijatelja, a uprkos tome što je sa Jokićeve strane to bila ljubav na prvi pogled, sačekao je neko vreme dok nije bio siguran u svoje emocije.

Aleksa Avramović

Košarkaš Aleksa Avramović često sa tribina bodri Teodora, za koju kažu da je jedna od najlepših žena srpskih sportista.

Teodora Aleksu godinama prati na mečevima i bodri ga, a njihove zajedničke fotografije na kojima slave posle njegovih pobeda neretko osvanu na društvenim mrežama.

Posebnu pažnju su privukli kada su se prošle godine venčali. Svadba je bila u njihovom rodnom Čačku, a mlada je blistala u vrlo zanimljivoj venčanici.

Nemanja Nedović

Nemanja Nedović je 2020. godine stao na ludi kamen sa dugogodišnjom devojkom, sada suprugom Minom Milutinović.

Pre nego što su izgovorili sudbonosno "DA" godinama su bili u vezi, a nedavno su otkrili da će njihova porodica postati bogatija za jednog člana - Mina je trudna i nosi devojčicu.

Nikola Kalinić

Mila Petrušić "ukrala" je srce Nikoli Kaliniću.

Par je zajedno više od tri godine zajedno, a vešto kriju svoj privatni život. Nikola nikada nije pokazao svoju izabranicu na društvenim mrežama, niti govorio o njoj, a ni ona sama nema javni profil. U maju 2022. godine dobili su ćerkicu.

Bobi Marjanović

Kod Marjanovića je sve atipično. Bobi Marjanović je visok 222, a Milica 161 centimetar, ali razlika u visini od “tričavih” šezdesetak centimetara ne predstavlja im problem jer ih veže snažna ljubav.

"Milica i ja smo se upoznali jednog leta. Ona je šetala livadom, a ja sam vozio traktor. Pogledala me je i pomislila: ‘Evo mog princa na konju’. Šalim se, naravno. Ja sam čovek sa sela i sviđa mi se da to tako vidim, mada je bilo sasvim drugačije. Upoznali smo se u Vršcu kod mog prijatelja koji se zabavljao sa Miličinom najboljom drugaricom. On je slavio rođendan i svi smo se tu zatekli. Milica mi se odmah dopala i to sam jasno pokazao. Na fin način me je u početku odbijala, ali sam bio uporan", ispričao je Bobi jednom prilikom.

Nemanja Bjelica

Nemanja Bjelica je u braku sa svojom ženom Mirjanom Piletić, a imaju i ćerkicu Niku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs