vrlo uspešna dama

LANA JE NAJLEPŠA SRPKINJA U AMERICI I DIVE JOJ SE SVETSKE ZVEZDE: Ponosno ističe poreklo, a kod nas je SKORO NIKO NE ZNA

Lana Ašanin živI i radi na više kontinenata, svojom lepotom je očarala svet, a u Srbiji je skroz nepoznata!

Celebrities
Autor:
LANA JE NAJLEPŠA SRPKINJA U AMERICI I DIVE JOJ SE SVETSKE ZVEZDE: Ponosno ističe poreklo, a kod nas je SKORO NIKO NE ZNA
Ko je i šta radi najlepša Srpkinja u Americi?, Foto: Printscreen Instagram / lana_asaninofficial

Lana Ašanin je osvojila svet, radi sa najvećim zvezdama, a u rodnoj zemlji Srbiji gotovo da nisu čuli za nju. Dama izuzetne lepote, koja ne može da prođe nezapaženo gde god se pojavi, je vrlo uspešna TV ličnost, glumica i model.

Na izboru sa Mis Crne Gore pobedila je sa samo 17 godine i tada joj se otvaraju vrata sveta modelinga u kojem već godinama dominira. Poseduje toliko jedinstven izgled da su svi najvažniji magazini, kao što su "People", "Cosmopoliten", "Maksim", "FHM", želeli da im baš ona krasi naslovnice. Krasila je piste u brojnim modnim prestonicama u Italiji, Španiji, Švajcarskoj, Americi, Aziji.

Takođe, Lana je bila je treća na takmičenju za Mis Frankfurta i druga pratilja na izboru za Mis Nemačke. Sa svim najvećim svetskim zvezdama već godinama sarađuje, ali ne obazire se mnogo na tu činjenicu, naglašavajući da je vrlo profesionalna, te da se trudi maksimalno dobro da odradi bilo koji posao.

Uvek ističe da je srpskog porekla i da obožava ljude iz naše zemlje.

- Moji roditelji su iz Srbije. Rođena sam u Nemačkoj u Frankfurtu, gde sam se i školovala. Otac je poslovođa jedne građevinske firme u Frankfurtu, a mama je trgovac. Živela sam, osim u Frankfurtu, jedno vreme u Aziji – u Bangkoku, Tajlandu i Hong Kongu. Poslednjih deset godina sam u Los Anđelesu i Njujorku - otkriva Lana.

I priznaje da nikako ne voli nadmene ljude, te da gde god živela, uvek će se boriti za svoj narod.

- Biti Srpkinja u Njujorku je dobro, ovo je kosmopolitski grad. Vidite, ja mogu da živim na bilo kom kraju sveta, ali ja ću uvek biti Srpkinja i uvek ću se boriti za svoj narod, koji mi je u srcu - iskrena je ova lepotica.

Obožava rad Nikole Tesle i aktivno učestvuje u promociji Tesline naučne fondacije iz Filadelfije.

- Drago mi je da svojom delatnošću mogu da doprinesem rasvetljavanju lika i dela velikog srpskog naučnika Nikole Tesle. Mislim da ovde u Americi široj javnosti još nije dovoljno poznat njegov značaj za doprinos celokupnom čovečanstvu - zaključila je Lana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs