BOŽANSTVENE

NAJLEPŠE BLIZNAKINJE SVETA DANAS SU POTPUNO DRUGAČIJE: U svet mode ušle sa 6 meseci, roditelji na njima zarađuju milione

Mediji su o njima pisali od samog rođenja, danas su potvrdile titulu najlepših bliznakinja sveta

Zanimljivosti
13:51h Autor:
NAJLEPŠE BLIZNAKINJE SVETA DANAS SU POTPUNO DRUGAČIJE: U svet mode ušle sa 6 meseci, roditelji na njima zarađuju milione
Foto: Printscreen Instagram/clementstwins

Zahvaljujući svojoj neverovatnoj lepoti, dve sestre bliznakinje u svet modelinga uplovile su od najranijeg detinjstva.

Roditelji po imenu Džaki i Kevin Klements, dobili su dve devojčice 2010. godine, ne sluteći da će upravo njihove ćerke biti proglašene najlepšim bliznakinjama sveta.

Deca se od rođenja menjaju neverovatnom brzinom, neki su prognozirali kako devojčice kada porastu neće biti toliko lepe. One su to demantovale i pokazale da danas izgledaju još lepše.

Mediji su tada pisali kako devojčice izgledaju kao da su izašle iz najglamuroznijih časopisa.

Njihov profil na Instagramu prati skoro 2 miliona ljudi, koji su oduševljeni njihovom nestvarnom lepotom.

Ono što je zanimljivo jeste da su devojčice rođene mesec dana ranije.

"Sada kada znam njihove ličnosti jasno mi je zašto - one su spremne da u svakom trenutku preuzmu bilo šta," rekla je tim povodom njihova majka.

Ona je otrkila i da se od samog njihovog rođenja susretala sa mnogobrojnim komentarima ljudi, koji su bili fascinirani njihovi izgledom, te dodala - "Tako su lepe, stvarno bi trebalo da razmislite o tome da ih uključite u modeling, govorili su mi ljudi".

Majka priznaje i da je pokušala da ih otisne u svet modelinga kada su imale svega 6 meseci, ali kako je imala još jedno dete, nije mogla da upostavi balans između svojih obaveza i silnih angažmana koje su devojčice dobijale.

Dodala je i da je čekala 7. rođendan devojčica, kako bi same donele odluku da li žele time da se bave.

"Rekla sam ćerkama da ako su spremne, pored plesa i plivanja, mogu da se bave i modelingom, na šta su one počele da skaču od sreće," ispričala je majka.

Od tog momenta sve je počelo da se odvija munjevitom brzinom. Život Klementsovih se znatno promenio. Prvo je Žaklin pozvala agenciju sa kojom je već sarađivala kada su deca bila mala, a oni su rado prihvatili devojčice. Zatim je organizovala profesionalnog fotografa i napravila portfolio za devojčice.

Izlaganje dece modelingu u ranom uzrastu može biti rizično. Dok jedni kažu kako deca u modelingu nemaju detinjstvo, drugi opet tvrde da takvo detinjstvo neko može samo da priželjkuje. Postoje mnoge prednosti i mane, ali stvarnost je da, uglavnom, njihovi roditelji ispunjavaju svoje sopstvene snove, zarađujući na lepom izgledu svoje dece.

I dok su jedni oduševljeni celom pričom, kao i izgledom devojčica, drugi osuđuju roditelje i negativno komentarišu fotografije devojčica.

Ove preslatke devojčice danas imaju 11 godina, a na Instagramu su prave zvezde.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs