legende nikada ne umiru!

REČI MILENE DRAVIĆ I DRAGANA NIKOLIĆA SVIMA ODZVANJAJU U UŠIMA: Otkrili su kakav je zaista život bračnog para BEZ DECE

Bradovi srpskog glumišta Milena Dravić i Dragan Nikolić ostavili su neizbrisiv trag u našoj kinematografiji.

Ljubav
03:31h Autor:
REČI MILENE DRAVIĆ I DRAGANA NIKOLIĆA SVIMA ODZVANJAJU U UŠIMA: Otkrili su kakav je zaista život bračnog para BEZ DECE
Kako su Dragan Nikolić i Milena Dravić živeli bez dece?, Foto: Kurir / Dado Đilas

Milena Dravić i Dragan Nikolić bili jedan od omiljenih glumačkih parova na našoj scena, koji su živeli posebnu ljubav. Njihov odnos postao je simbol savršenog braka, a oni su bili zajedno više od četiri decenije. Svoju decu nisu imali, ali su voleli svu drugu, posebno jednu devojčicu.

Skoro cela javnost je delila mišljenje da su upravo oni najpopularniji i najlepši tandem, te je mnoge zanimalo kako uspevaju da održe sklad, ali i da odole svim iskušenjima.

Dragan Nikolić
foto: Kurir / Dragan Kadić

- Kada je dvoje ljudi uspešno u poslu, naravno da ima onih zavidnih, pa čak ni publici jedno vreme nije bilo svejedno, ali sve to treba uneti u kalkulaciju kada se radi o braku javnih ličnosti. Moj savet kolegama koji su u sličnoj situaciji glasi: Budite pametniji od tračeva i jednostavno živite svoj život - objasnio je legendarni glumac.

Svojim pogledom na činjenicu da nema decu sa Milenom je sve oduševio.

- Biti roditelj je jedno iskustvo i nešto što je potrebno svakom živom biću zbog nastanka vrste. Smatram da je to što nemamo decu veliki nedostatak, ne mana, ali jednostavno je tako. To nam daje šansu da svu decu gledamo kao svoju. Mi imamo našu malu nećaku Ivu, koja ima pet i po godina. Ona nam je nadoknadila sve ono što mi nismo imali i oko nje se okreće ceo naš svet - rekao je Nikolić, koji je važio za neprevaziđenog džentlmena.

1 / 5 Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Milena, koja je slovila za veliku damu i glumicu vanvremenske lepote, sa druge strane, isticala je da su Dragan i ona jako brižni prema bliskim ljudima.

- Dragan i ja nemamo dece, ali smo celog života porodica. Kao što smo oboje vezani za naše porodice. Oboje obožavamo našu unuku, unuku mog brata i oboje smo veoma brižni prema najbližima - zaključila je glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs