KAKO JE POČELA ZABRANJENA LJUBAV SRPSKE MANEKENKE I ALBANCA: Roditelji su bili šokirani, ali desilo se NEIZBEŽNO

Nekada tajna zabranjena ljubav a danas je rado dele na Instagramu i pokazuju koliko su srećni sa sinom.

Ljubav
Autor:
KAKO JE POČELA ZABRANJENA LJUBAV SRPSKE MANEKENKE I ALBANCA: Roditelji su bili šokirani, ali desilo se NEIZBEŽNO
Alisa Menković i Berat Đimšiti, Foto: Printscreen/Instagram/djimsitiberat

Već smo pisali o velikoj zabranjenoj ljubavi između Srpkinje i Albanca, ali danas vam donosimo savremeniju priču koja je prolazil kroz slična iskušenja.

Pre gotovo osam godina kada se pred gostovanje fudbalske reprezentacije Srbije u Albaniji saznalo za ovu, kako su je mnogi nazivali "zabranjenu ljubav", njihova veza se našla žiži interesovanja i brojnih neodobravanja. Baš zbog toga su Alisa i Berat odlučili da njihova ljubav do daljnjeg bude tajna. Međutim srpska manekenka i albanski fudbaler nisu dopuštali da loši odnosi dve nacije utiču na njihovu ljubav.

Berat, poreklom sa Kosova, rođen je u Švajcarskoj gde je i upoznao Alisu dok je igrao za Cirih. Alisa je takođe rođena u Švajcarskoj i tamo je važila za jednu od najlepših manekenki, studirala je ekonomiju i diplomirala s naglaskom na međunarodni marketing. Dugi niz godina su u srećnoj ljubavnoj vezi iz koje imaju i sina Arona ali nije uvek sve bilo bajkovito i veza je imala svoje uspone i padove.

Pisalo se da je 2016. godine manekenka napustila fudbalera i da je on taj raskid jako teško podneo, bio je slomljen i mnogo je patio. Šuška se da je uzrok raskida bio veliki pritisak pod kojim se našla ova veza ali i neodobravanje iste od strane njene porodice. Na sreću ubrzo je usledilo pomirenje a par se odlučio i na krupnije životne korake kao što su veridba a nakon tri godine njihova ljubav krunisanja je novim članom - sinom. Srećni par trenutno živi na relaciji Srbija - Italija zbog Beratovog poslovnog angažovanja za fudbalski klub Atlanta.

Ova srpska manekenka vlasnica je brenda Jalizé koji je osnovan 2018. godine u Švajcarskoj. Njena majka Jelena bila je inspiracija i podsticaj za stvaranje Jalizéa, a otkrila je i da joj je bila najveći uzor.

Alisa je kombinovala svoje marketinško obrazovanje sa ljubavlju prema umetnosti i modi, tako da je lansiranjem obog brenda htela pokazati svoju viziju ženstvenosti, što i predstavlja osnovu njenog dizajna. Ono što posebno izdvaja njene kreacije je taj lični pečat ručno rađenih detalja.

Za sebe kaže da je: "Devojka koja može da izazove emocije i da bude dirnuta njima jer je njen život sam po sebi emocija".

Brojne poznate zvezde poput Severine, Jelene Karleuše i Milice Pavlović neretko viđamo u njenim haljinama, jaknama, kombinezonima i kompletima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs