NEVEROVATNO!

MILENA DRAVIĆ JE VAŽILA ZA VELIKU DAMU, PA NAPRAVILA NEVIĐENI SKANDAL: Potez glumice se prepričava više od 50 GODINA

Celebrities
17:49h Autor:
MILENA DRAVIĆ JE VAŽILA ZA VELIKU DAMU, PA NAPRAVILA NEVIĐENI SKANDAL: Potez glumice se prepričava više od 50 GODINA
Najveći skandal Milene Dravić koji se prepričava 50 goodina, Foto: Kurir

Milena Dravić je jedna od naših najboljih i najlepših naših glumica ikada, čija je harizma nepnovljiva. Napustila nas je pre četiri godine, ali je ostavila dubok trag u jugoslovenskoj kinematografiji, te su vrlo često mogu pročitati zanimljivi detalji iz njenog i više nego ispunjenog života!

Malo je reći da je karijera ove dame impresivna. Pojavila se u više od 100 filmskih ostvarenja i iza sebe ostavila nezaboravne uloge, između stalog, u “Prekobrojna”, “Ljubavni život Budimira Trajkovića”, “Rad na određeno vreme”, “Nije lako s muškarcima” itd. Delila je kadar sa svim velikanima srpskog glumišta.

Milena Dravić
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Međtim, osim što je pamtimo po neospornom talentu i uspesima, Milena je bila i žena nepokolebljivog stava. Baš zbog toga je nastao i "skandal" u Kanu,. Naime, nakon što je dobila ulogu u filmu „Sutjeska“, glumica je otišla sa ekipom filma „Misterije organizma“ Dušana Makevejeva u Kan, gde se susrela sa Džekom Nikolsonom, Džonom Lenonom i Joko Ono.

I dok je bila skroz izbezumljena zbog društva u kojem se trenutno nalazila, američka novinarka je imala sa nju jedno veoma neobično pitanje - „Da li vi Jugoslovenke znate za kontracepciju?“

1 / 6 Foto: Kurir / Marina Lopičić

- Ja sam se tih dana mučila sa migrenom i vadim te pilule, gađam je njima. Svi listovi su pisali o tome, a ruska "Literaturna gazeta" je napisala da sam se neprimereno ponašala. Vraćam se iz Kana i Nikola Popović, direktor filma, mi kaže da neću moći da igram u Sutjesci - rekla je jednom prilikom Milena.

Međutim, posle godinu dana se sve promenilo.

- Godinu dana je prošlo, Dragan i ja na moru, i ležimo na plaži, kad vidim neke crne izglancane cipele mi prilaze, a ono Popović i kaže mi: "Diži se, moraš na Tjentište da odigraš svoju ulogu" - otkrila je glumica, koja je tom filmu dana posebnu draž.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs