zemljotres

"MOJA BAKA I TETKA SU ZAROBLJENE, POMOZITE": Porodicu slavne glumice pogodio ZEMLJOTRES, BALI BEG očajan, mole za POMOĆ

Turskoj glumici Melisi Pamuk baba i tetka zarobljene zbog zemljotresa, ostali glumci očajni šalju poruke podrške.

Celebrities
22:26h Autor:
"MOJA BAKA I TETKA SU ZAROBLJENE, POMOZITE": Porodicu slavne glumice pogodio ZEMLJOTRES, BALI BEG očajan, mole za POMOĆ
Turskoj glumici baba i tetka zarobljene zbog zemljotresa, Foto: Printscreen Instagram/melisapamuk

Dok čitamo vesti iz Turske koju je pogodio zemljotres jačine 7,8 po Rihteru, ne možemo a da ne strahujemo od slične katastrofe i kod nas, pogotovo nakon što je meteorolog Ivan Ristić izjavio kako sličan zemljotres lako može pogoditi i našu zemlju, dok bi svi trebalo da znaju šta u takvim situacijama treba uraditi kako bi sačuvali živu glavu.

Tursku je zadesila velika katastrofa, dok vlada strah od broja žrtva nemilosrdnog zemljotresa. Tom prilikom, na društvenim mrežama oglasile su su brojne slavne ličnosti koje su poslale poruku podrške svima.

"Probudili smo se uz jako loše vesti. Brz oporavak želim svima", poručila je glumica Seda Bakan.

Čuveni Bali beg iz hit serije "Sulejman veličanstveni" Burak Ozčivit napisao je na Instagramu sledeće: "Brz oporavak želim mojoj Turskoj. Molimo Boga za milost našem stanovništvu koje je izgubilo živote u ovoj katastrofi. Moje saučešće porodicma i bližnjima, a povređenima želim brz oporavak".

Burak Ozčivit
Burak Ozčivitfoto: Profimedia

Tuba Bukujstun poznata domaćoj publici po naslovnoj ulozi u seriji "Asi" poslala je ovu poruku: "Turska je proglasila stanje uzbune četvrtog nivao. Taj nivo uključuje i poziv za međunarodnu pomoć. Za one širom sveta koji čitaju ovu poruku... Naši ljudi, koji su se našli pod ruševinama zemljotresa u mojoj državi traže vašu pomoć kako bi se spasli".

"Moja baka ne može da hoda,, bolesna je... Baka i tetka su zarobljene u zgradi. Ne znamo u kakvom je stanju stan, ima li iko u okolini da pomogne?", uputila je na Tviteru apel glumica Melisa Pamuk i napisala adresu svoje porodice.

Udari su se jutros osetili u lokalnim zemljama, naročito u susednoj Siriji, gde takođe ima dosta poginulih i povređenih, piše Blic Žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs