SULTANIJA VALIDE OBJAVILA FOTOGRAFIJU I NIKO NE MOŽE DA VERUJE KAKO IZGLEDA: Ko bi rekao da je na pragu 9. decenije?

Nebahat Čehre važi za jednu od najboljih turskih glumica, a njena lepota ostavlja bez daha iako ove godine puni 79 godina.

Lepi & Zdravi
10:26h Autor:
SULTANIJA VALIDE OBJAVILA FOTOGRAFIJU I NIKO NE MOŽE DA VERUJE KAKO IZGLEDA: Ko bi rekao da je na pragu 9. decenije?
Kako danas izgleda majkla sultanija iz Sulejmana Veličanstvenog, Foto: Printscreen/youtube

Sultanija Ajše Hagse Valide nam je poznata iz popularne serije "Sulejman Veličanstveni", a njen lik maestralno je odglumila Nebahat Čehre, jedna od najboljih turskih glumica.

Turska glumica je posle ovog lika napravila dužu pauzu, a onda se vratila na male ekrane u seriji "Ljubav i novac", a svi su oduševljeni njenim izgledom, s obzirom na to da ove godine puni 79 godina.

Zapravo, ne biste joj dali više od pedesetak godina, a njena lepota i dalje osvaja.

Nebahat Čehre u martu puni 79 godina
Nebahat Čehre u martu puni 79 godina foto: Printscreen/instagram

Nebahat je od malih nogu krasila nestavrna lepota, , pa je sa samo 15 godina bila Mis Turske i predstavljala svoju zemlju u Londonu 1960.

Dok je radila kao model, mnogi reditelji su je zapazili i počela je da dobija ponude za uloge u filmovima i serijama, tako je započela, takođe, i veoma uspešnu glumačku karijeru.

Nebahat Čehre važi za jednu od najlepših turskih glumica, a osim modelinga i glume, oprobala se i u muzičkim vodama, kako ima i veliki talenat za pevanje. U skladu sa njenim karakterom, uglavnom je dobijala uloge jakih i moćnih žena.

Kad Nebahat Čehre pitaju kako održava vitku figura, odgovara:

"Pojma nemam, ranije sam redovno odlazila u teretanu, ali sam često dobijala upale grla, pa sam prestala. Igrala sam tenis sve dok mi jednom nije pozlilo na terenu, tada sam se uplašila i to napustila. Ukratko, več desetak godina ne praktikujem nikakve sportske aktivnosti, a ni dijete", rekla je jednom prilikom glumica, pa dodala:

"Imam snažan sistem autokontrole. Dva-tri dana mogu da jedem obilato, potom sasvim izgubim apetit. Dan obavezno započnem doručkom, ali nemam naviku da ručam. Večeru ne preskačem, a između toga jedem dosta voća."

Još fotografija prelepe Nebahat koju nazivaju "kraljicom lepote" pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 7 Foto: Printscreen/instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs