OMILJENA TURSKA GLUMICA DVA PUTA SE RAZVELA OD ISTOG ČOVEKA: Zvezda serije "Sulejman veličanstveni" nema sreće u ljubavi

Nur Fetahoglu izgradila je uspešnu glumačku karijeru, ali nije imala sreće u ljubavi.

Celebrities
21:52h Autor:
OMILJENA TURSKA GLUMICA DVA PUTA SE RAZVELA OD ISTOG ČOVEKA: Zvezda serije "Sulejman veličanstveni" nema sreće u ljubavi
Najpopularnija turska glumica dva puta se razvela od istog čoveka, Foto: naa / Mavrixphoto / Profimedia

Gledaoci su upoznali Nur Fetahoglu (42) u seriji "Sulejman Veličanstveni" u kojoj je tumačila sultaniju Mahidevran, a sada se opet s kolegom Halitom Ergenčom pojavljuje u novoj seriji "Očev izbor".

Postala je jedna od najpopularnijih i najplaćenijih turskih glumica, ali u privatnom životu nije imala sreće. Rođena je 12. novembra 1980. u Dizburgu u Nemačkoj kao najstarija od petero dece turskih doseljenika koji su poreklom s Kosova. Diplomirala je modni dizajn, a zatim je radila na televiziji i čitala finansijke vesti.

Nur je jedna od najplaćenijih turskih glumica
Nur je jedna od najplaćenijih turskih glumica foto: Printscreen/instagram

Proslavila se u seriji "Sulejman Veličanstveni", ali istovremeno je zbog snimanja i raznih poslovnih obaveza propao njen brak s brokerom Muratom Ajasanom.

"S Muratom sam ostala u korektnim odnosima, od njega sam tražila samo da mi dozvoli da zadržim njegovo prezime", rekla je glumica nakon razvoda 2011. godine.

Nur se proslavila ulogom i seriji Sulejman Veličanstveni
Nur se proslavila ulogom i seriji Sulejman Veličanstveni foto: Profimedia

Ipak, ubrzo se predomislila i vratila svoje devojačko prezime. Dve godine nakon razvoda opet je izgovorila "sudbonosno da". Udala se za 13 godina starijeg preduzetnika Leventa Veziroglua (56). Njihov brak je potrajao 14 meseci.

Nur Fetahoglu iza sebe ima dva propala braka
Nur Fetahoglu iza sebe ima dva propala braka foto: Instagram

Ali onda su dva meseca nakon razvoda odlučil da se pomire i ponovo su se venčali. Razlog je bila glumičina trudnoća koja ih je podstakla da svojoj ljubavi daju novu šansu. Naime, Nur se godinama borila s neplodnošću jer je htela da se ostvari u ulozi majke i taman se to dogodilo kada se razvela. Nur je 2016. rodila ćerku Elisu.

Nažalost, njen drugi brak s preduzetnikom je potrajao pet godina. Razveli su se za svega 10 minuta, odnosno trebalo im je jedno ročište na istanbulskom porodičnom sudu da bi se sve dogovorili.

Nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima, toliko da su turski mediji pisali da Nur i Levent idu na zajednička letovanja s njihovom ćerkom. Bivšim supružnicima je najvažnija dobrobit njihove mezimice što su na ovaj način to i dokazali.

Nur se dva puta razvela od istog čoveka
Nur se dva puta razvela od istog čoveka foto: Printscreen/instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs