SUPRUGU JE TUKAO, A ĆERKU NAZIVAO SVINJOM: A onda je zaveo 26 godina mlađu ženu koja mu je rodila 7 DECE

Holivudski glumac Alek Boldvin ubio je snimateljku kada je na setu filma ispalio nekoliko hitaca iz pištolja, a čitav svoj život bio je skandal-majstor.

Celebrities
22:36h Autor:
SUPRUGU JE TUKAO, A ĆERKU NAZIVAO SVINJOM: A onda je zaveo 26 godina mlađu ženu koja mu je rodila 7 DECE
Životna priča Aleka Boldvina, Foto: aurizio Dell'Amore/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Američki glumac Alek Boldvin je optužen za ubistvo iz nehata, piše „Daily Mail“.

Boldvin je danas zvanično optužen za ubistvo snimateljke Haline Hačins koje se desilo na snimanju filma „Rust“ u oktobru 2021. godine.

Aleku su mnogo pre ovog jezivog incidenta mnogi dodelili nadimak "skandal-majstor". Bio je poznat po mnogobrojnim pikanterijama kojima je punio naslovne strane i portale.

Aleksander Rae Boldvin III. rođen je 3. aprila 1958. u malom gradu Masa­piku na njujorškom Long Ajlandu, kao drugo od šestoro dece domaćice Kerolin Martine Boldvin i srednjoškolskog profesora sociologije i istorije ali i trenera američkog fudbala, Aleksandera Rae Boldvina Džuniora.

Alek Boldvin optužen je za ubistvo Haline HAčins
Alek Boldvin optužen je za ubistvo Haline HAčins foto: Profimedia

Najstarija sestra Eli­za­bet rođena je tri godine pre Aleka, a potom slede braća Danijel, Vilijam, pa sestra Džejn, fizikalna terapeutkinja, pa najmlađi brat Stiven. Sva tro­jica braće su u Aleku videla uzor pa su tako i oni završili u Holivudu.

Katoličanstvo je duboko ucrtano u živote svih šestoro dece pa Aleku ni danas nije jas­no kako je neke stvari mogao da uradi tako po­grešno, upravo suprotno od onoga što su ga roditelji učili.

- Moj je otac bio strog i beskompromisan. Sa šestoro dece, od čega nas četiri dečaka, i malo novca sa strane, kako bi nas namamio, uveo je "program straha". Moja braća i ja znali smo da svaki naš pogrešan korak vodi prema neizbežnim posledi­cama. Ali bio je najpažljiviji čovek na svetu. Kada smo brat Danijel i ja saznali da u obližnjem parku legenda Džim Lučsinger drži časove tenisa, žalili smo se tati da nikad nećemo moći da učestvujemo jer nemamo rekete. Dan-dva kasnije tata je došao sa posla i dao nam umotane rekete i rekao: “Ako propustite ijedan čas, ja­ko ću se naljutiti na vas!” - opisao je svoje odrastanje.

Alek Boldvin je imao teško detinjstvo
Alek Boldvin je imao teško detinjstvo foto: Profimedia

U srednjoj školi je počeo da glumi u predstavama, ali tada uopšte nije razmišljao da bi gluma ikad mogla da bude njegov budući poziv. Prvu godinu studija konobarisao je u slavnom Studiju 54.

U proleće 1980. godine vozio je limuzinu za bogatu gospodu, pa je prodavao majice na Petoj Aveniji pa je nakon toga konobarisao danju, a noću bio spasilac u restoranu s bazenom. Tamo su ga upoznali s ljudima iz glumačke branše i oni su mu leto pre diplomiranja ponudili ulogu u sapunici "Doctors".

- Bio sam siromašan. A onda su mi za ulogu ponudili 400 dolara na dan! Mislio sam da sam Rokfeler! - rekao je Boldvin koji je, da bi bio mir u kući, diplomirao i političke nauke.

Debitovao je 1986. godine na Brodveju, a zbog svog izgleda odmah je zapao za oko kako producentima i filmadžijama, tako i ženama.

U svojoj prošlosti ih je imao popriličan broj, a najviše je ljubavisao s kolegicama. Velika ljubav mu je bila Džanin Tarner, koju je upoznao na audiciji za televizijsku seriju.

Nakon nje, Alek je bio s još nekolicinom glumica poput Holi Gagnnier i Ali Šedi, ali i s Mišel Fajfer, koju je ta­kođe upoznao na snimanju, ovaj put na filmu "Udata za mafiju", ali ga je ona 1988. ostavila!

Onda je došla 1990. godina, kad je prihvatio ulogu u filmu "Čovek za ženidbu", gde je upoznao Kim Besindžer. Otišli su na večeru, a on ju je tada, kako je Kim rekla, prvo poljubio, a potom pitao da želi da ima sa njim decu. Mislila je da se šali pa je odbila njegovu prosidbu koja je usledila ubrzo nakon toga, ali ipak ju je prihvatila godinu kasnije pa se par venčao 19. avgusta 1993. godine. Dve godine kasnije, 23. oktobra 1995., dobili su ćerku Ajerland.

Kim Besindžer je bila Alekova velika ljubav
Kim Besindžer je bila Alekova velika ljubav foto: Profimedia

Nekoliko godina kasnije, brak više nije bio idila, počeli su na događanja da dolaze odvojeno. Modrice na njenom licu ukazivale su na to da je suprug tuče, što ni ona, kao ni on nisu komentarisali. Brak je završen u februaru 2002., ali više od braka pamtiće se njihov razvod i borba za starateljstvo oko Ajerland.

Bivši supružnici otimali su se šest godina oko starateljstva nad ćerkom, a ona je potrošila milione na advokate. Iako su važili za jedan od najlepših parova devedesetih godina, 2000. godine usledio je razvod koji su mediji pomno pratili.

Vrhunac njihovog odnosa nastupio je kada je u javnosti isplivao snimak na kom Alek besno urla na ćerku Ajrland, koja je rođena 1995. godine, nazivajući je "bezobraznom svinjom". Iako je bitka za starateljstvo bila burna, sud je presudio da će Alek i Kim imati zajedničko starateljstvo.

To nije bilo dovoljno da se čuveni skandal-majstor smiri. Njegove ispovesti i žalbe o tome da Kim ne poštuje odluku suda i da mu ne dozvoljava da vidi ćerku, bile su brojne. Ipak, Alek je vremenom uspeo da izgladi odnose sa ćerkom.

Osim toga, glumac je nekoliko puta imao problema sa policijom. Pre četiri godine uhapšen je posle svađe oko parking mesta ispred njegove kuće u Njujorku, nakon što je udario drugog vozača.

Alek sa drugom suprugom ima 7 dece
Alek sa drugom suprugom ima 7 dece foto: Profimedia

Iako je tvrdio da se više neće ženiti, u avgustu 2011. godine Alek je promenio mišljenje. Naime, poznati glumac upoznao je Hilariju Tomas, instruktorku joge sa kojom se verio nakon godinu dana. Par se venčao 30. juna 2012. godine i od tada žive u veoma skladnom braku. Imaju sedmoro dece, a sa ćerkom Ajerland iz prvog braka održava redovan kontakt.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs