MLAĐE DEVOJKE SE LEPE ZA MUZIČARA KAO LUDE: On u 7. deceniji - star i "krezav" pokušava da zadrži imidž ZGODNOG FRAJERA

Slavnom muzičaru, Majklu Balzariu u 7. deceniji prilaze višestruko mlađe devojke, dok on uživa na plaži.

Celebrities
Autor:
MLAĐE DEVOJKE SE LEPE ZA MUZIČARA KAO LUDE: On u 7. deceniji - star i "krezav" pokušava da zadrži imidž ZGODNOG FRAJERA
Slavnom muzičaru u 7. deceniji prilaze višestruko mlađe devojke, Foto: KHAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Basista poznate rok grupe Red Hot Čili Pepers uslikan je na jednoj plaži u Sidneju, u društvu višestruko mlađih devojaka. Fil, čije je pravo ime Majkl Balzari ima 60 godina, ali uprkos tome, devojke mu neprestano prilaze.

Čini se da je muzičar potpuno neplanirano došao na kupanje, budući da nije poneo kupaći, već se plažom šetao u običnim gaćama. Fil je pokazao brojne tetovaže, nosio je jarko ljubičastu frizuru i zlatni lančić.

Majkl Balzari
Majkl Balzarifoto: KHAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nemoguće je ne primetiti Filove neobične zube, veliki razmak između zuba čini da izgleda krezavo, dok se sa strana presijavaju zlatni očnjaci. Zgodne devojke uživale su u njegovom društvu, a mnogi komentarišu da muzičar "glumi frajera" u 7. deceniji, baš kao i Vensan Kasel kojeg prozivaju da želi da održi imidž frajera.

Poznato je da muzičar voli mlađe žene, a pre par godina oženio se dugogodišnjom devojkom Melani Esani koja je 18 godina mlađa od njega.

"Moj život se zauvek promenio i zauvek ću biti ponizan i zahvalan. Ovo je osoba koja vidi i voli mene baš kakav jesam i koja najbolje zna ko sam. Moja supruga", podelio je muzičar tada na svom Instagramu.

1 / 5 Foto: KHAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Melodi je takođe za svog supruga imala samo reči hvale, nazvala ga je najboljim prijateljem i ljubavlju njenog života.

Podsetimo, ovo je basisti Red Hot Čili Pepersa drugi brak. Naime, Fil iz prvog braka ima ćerku Klaru, a sa bivšom verenicom Frenki Rejder dobio je ćerku Sani Bebop. Od 1988. do 1990. bio je u braku s Loesom Zeviar.

Flea je rođen u Melburnu, ali se preselio u Njujork sa četiri godine nakon što je njegov otac Mik Balzari prihvatio posao tamo. Ostao je u Americi čak i nakon što su mu se roditelji rastali, a otac se vratio u Australiju.

Poseduje imanje na plaži vredno 3 miliona dolara u Moruji, na južnoj obali Novog Južnog Velsa. Flea je kupio imanje 1994. godine i njegov bend Red Hot Čili Pepers ga je iskoristio da napiše neke od svojih najprodavanijih pesama. Ova dvospratna kuća sa pet spavaćih soba nalazi se na samo nekoliko minuta od plaže u Kongu i otišla je na aukciju sa cenom od 3 miliona dolara, prenosi Dejli mejl.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs