SKANDALOZNA SESTRA KEJT MOS GOLA SE LJUBILA SA DEVOJKOM: Video prodaje za 200 dolara i kaže da je njena porodica PONOSNA

Loti Mos ne vidi ništa sramotno u novom zanimanju kojem je strastveno pristupila. "Moja sestra je ponosna na mene," tvrdi nekadašnja manekenka

Celebrities
15:33h Autor:
SKANDALOZNA SESTRA KEJT MOS GOLA SE LJUBILA SA DEVOJKOM: Video prodaje za 200 dolara i kaže da je njena porodica PONOSNA
Sestra Kejt Mos pravi skandale, Foto: printscreen instagram

Loti Mos ima samo 24 godine i pravi je skandal majstor. Karijeru je započela ka model i manekenka, ali sada je krenula u potpuno drugom pravcu.

Naime, na portalu OnliFans Loti prodaje svoje obnažene fotografije kao i snimke u kojima se ljubi sa najboljom drugaricom. Sve to možda i ne bi bilo toliko čudno da Loti nije mlađa sestra popularne Kejt Mos.

"Sestra je super ponosna na mene, kao i moja porodica," objasnila je Loti medijima kada su je pitali kako njeni najbliži reaguju na njen profil na ovom sajtu za odrasle.

"Kejt je u fazonu: beži iz moje staze za trčanje", rekla je Loti koja je javno priznala da se nekoliko puta "skidala" sa droge i alkohola.

Ali juče je dodatno došla u žižu interesovanja kada je na pomentuom sajtu postavila video u kojem se sasvim gola ljubi sa svojom najboljom drugaricom Saharom.

Nakon vrelih secena ona je rekla korisnicima ove mreže da mogu pristupiti još intimnijim video snimcima po ceni od 200 dolara.

Inače, Loti je javno govorila kako od OnliFans stranice mesečno zaradi oko 80. 000 evra. Međutim, kako njena popularnost na ovom sajtu raste, tako njena manekenska karijera propada.

Loti Mos
foto: Profimedia

Ali kao da to ne smeta Loti koja radi sve kako bi "karijeru" na sajtu za odrasle podigla na viši nivo. Ona svoje gole fotografije nudi po promotivnim cenama, dok njena porodica na ovo sve mudro ćuti.

Više fotografije provokativne Loti pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs