SRAMNO!

"TALENTOVAN JE KOMIČAR, ALI KRE*EN OD ČOVEKA": Toliko se iživljavao da je isteran iz lokala, OVO NIJE VIĐENO 25 GODINA

Slavnog voditelja izbacili iz restorana jer se iživljavao nad zaposlenima, a ono što je radio je sve ostavilo bez teksta!

Vip priča
17:02h Autor:
"TALENTOVAN JE KOMIČAR, ALI KRE*EN OD ČOVEKA": Toliko se iživljavao da je isteran iz lokala, OVO NIJE VIĐENO 25 GODINA
Slavnog voditelja izbacili iz restorana jer se iživljavao nad zaposlenima, Foto: Profimedia

Čuveni komičar i voditelj Džejms Korden (44) prilično je urušio svoju reputaciju izuzteno bahatim ponašanjem u jednom prestižnom restoranu u Njujorku. Mnoge je šokirao postupcima, a slovio je za jednog od omiljenih likova na svetskoj javnoj sceni.

Naime, Kit Meknali, vlasnik vrlo popularnog lokala "Baltazar", otkrio je da je Koden izbačen, jer je zlostavljao zaposlene na način koji nisu doživeli za 25 godina rada ugostitetljskog objekta, kroz koji su prošli brojni neprijatni gosti. Međutim, kako Kit naglašava, komičar je bio najgori u istoriji.

Džejms Korden
foto: Profimedia

- Džejm Korden je veoma talentovani komičar, ali je mali kre*en od čoveka. I mušterija koja je najviše zlostavljala moje osoblje u Baltazaru otkad je restoran otvoren pre 25 godina. Retko izbacujem mušteriju, ali danas sam izbacio Kordena i to me nije nasmejalo. Evo dva primera kako se ovaj smešni čovek ophodi prema mojim radnicima. Slično se ponašao i pre nekoliko godina u mom bivšem restoranu, kafe Luksemburgu - istakaoje Meknali.

Dodavši da im je u junu pretio da će im napisati negativnu kritiku.

- Korden je u junu ovde sedeo za stolom 61 (iako je ovo dijabolično, neretko se događa u svim restoranima). Nakon što je pojeo glavno jelo, on je pokazao dlaku menadžeru G. koji mu se zbog toga izvinio. Korden je bio veoma neprijatan prema njemu i rekao je "Daj nam novu rundu pića iste sekunde. Donosi nam i sva ostala pića. Napisaću vam negativnu kritiku - objašnjava vlasnik.

Džejms Korden
foto: Reuters / Lucy Nicholson

A kaže da to nije bila jedina neprjatna situacija, već da je njegovo neprimereno ponašanje postalo uobičajeno.

Džejms Korden bio je u Baltazaru devetog novembra sa svojom ženom na terasi. Tražio je spoljni stop, pa je dobio sto 301. Žena gospodina Kordena je naručila omlet od žumanca sa sirom i salatom. Nekoliko minuta nakon što su dobili hranu, Džejms je pozvao konobaricu M.K. i rekao joj da je bilo malo belanaca pomešano sa žumancetom - počeo je da opisuje Kit i nastavlja:

- O svemu je obavešten menadžer. Posluženo je novo jelo, ali su umesto salate servirani krompirići što je razbesnelo voditelja. "Ne umete da radite svoj posao! Ne umete da radite svoj posao! Možda bi ja trebalo da odem u kuhinju i sam napravim omlet - vikao je komčar.

Prema rečima vlasnika, njegovo ophođenje prema konobarici koja profesionalno radi svoj posao bilo je nedopustivo.

Konobarica je pozvala menadžera da ode do stola za kojim je bio Korden. Voditelj se prema menadžeru lepo ponašao, ali je bio veoma nepristojan prema konobarici koja važi za profesionalnog radnika pa je u tom maniru, iako veoma uznemirena, završila smenu. Servirano je novo jelo poznatim gostima koji su na poklon dobili čaše za šampanjac.

Kada su ove situacije dospele u javnost, nastala je prava bura u javnosti, koja je zahtevala od Džejmsa Kordena da se odmah izvini za svoje užasne postupke bez ikakvih opravdanja. A vlasnik "Baltazara" je to i otkrio na svom Instagram nalogu.

- Džejms Korden me je upravo nazvao i mnogo mi se izvinjavao - napisao je između ostalog Kit.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs