Neke rane zauvek bole

Kobni događaj koji ga je uništio: Glumac i dan danas plače zbog toga!

Godinu dana nakon nesreće, Morgan je gostovao u jednoj emisiji i prisetio se dana koji mu je promenio život
Vip priča
15:38h Autor:
Kobni događaj koji ga je uništio: Glumac i dan danas plače zbog toga!
Foto: Reuters

Godinu dana nakon nesreće, Trejsi Morgan je gostovao u emisiji Today Show na NBC-ju kojoj se prisetio kobnog dana u kojem je izgubio velikog prijatelja i kolegu Džejmsa Mekneira.

Popularni američki glumac prvi put je progovorio o stravičnoj saobraćajnoj nesreći koju je doživio 2014. godine u Nju Džerziju.

Otvoreno pismo Meril Strip: O ovome više ne želi da ćuti!

U lančanom sudaru autobusa, kamiona sa prikolicom i šest automobila, glumac je zadobio teške povrede koje su mu ugrozile život, dok je njegov prijatelj Džejms na mestu ostao mrtav.

Foto: AP
Foto: AP

"Ne mogu verovati da sam ovde, ne mogu verovati da sam ispred vas", rekao je Morgan koji je u emisiji gostovao sa svojim advokatom Benediktom Morellijem.

Dodao je i kako se uopšte ne seća nesreće i da mu je prva scena koje se seća ona iz bolnice gde je bio okružen svojim najbližima.

Tragična životna priča Kijanu Rivsa: Nikada nije preboleo smrt ćerke i verenice

"Zaboravljam stvari. Ponekad imam dobre dane, a ponekad loše. Imam glavobolje i krvarenje iz nosa", otkrio je slavni komičar.

Kroz suze se prisetio svog velikog prijatelja kojeg je u teškoj nesreći izgubio. "Rane će zaceliti, ali gubitak prijatelja nikada neću preboleti", zaključio je skrhani Morgan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs