KOLEGE I DALJE ne veruju da ga više nema

OVO JE JEDNA OD NJEGOVIH POSLEDNJIH ULOGA: Marko Živić ponovo na filmskom platnu! (VIDEO)

Premijera filma "Ne igraj na Engleze" očekuje nas 10. maja u "MTS" dvorani

Vesti
Autor:
OVO JE JEDNA OD NJEGOVIH POSLEDNJIH ULOGA: Marko Živić ponovo na filmskom platnu! (VIDEO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Naime, ovo je priča reditelja Slobodana Pešića o trojici drugara, koji stavljaju na kocku svoju ljubav, veru, nadu i prijateljstvo. Glavne uloge tumače Ivan Tomić, Daniel Sič i nedavno preminuli Marko Živić.

O čemu govori film?

Ovaj film će vas sprovesti kroz poptuno drugačiji i neobičniji Beograd. Mangupska priča ide od komedije, pa, čak, do parodije. Parti trojicu dugogodišnjih prijatelja Buleta, Piksija i Pauna koje povezuje zajednička strast prema klađenju na rezultate utakmica engleske fudbalske lige. Tokom samo jednog poluvremena, prelazeći iz komedije u dramu i nazad, neizvesnost rezultata će izbaciti nenadano na površinu sav “prljav veš” njihovog odnosa.

Kako pišu Film Star magazin i Immigrant Daily u svom kulturnom dodatku, reditelj se probudio posle tridesetogodišnje filmske kome i snimio, što bi Pajtonovci rekli: „A sada, nešto sasvim drugačije“. Nešto što ne postoji u srpskom filmu.

- J***ga, izgleda da ćete morati da pogledate film i sami odlučite. Ipak je to film sa geografskim poreklom u kome samo jedna obična reč ima više od 100 značenja. A film počinje i završava sa njom - tvrdi reditelj Slobodan Pešić.

Ostale uloge u filmu snimljenom na osnovu istoimene kultne pozorišne predstave tumače: Isidora Građanin, Frano Lasić, Vesna Čipčić, Milorad Kapor, Marija Vicković, Pavle Veselinović, Mariana Aranđelović, Đorđe Kreća i Irena Mišović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs