iskreno o porodičnim odnosima!

PRVI PUT O NESVAKIDAŠNJEM ODNOSU SA SVEKRVOM: Suzana Mančić preporučuje mladima da žive u zajednici!

Iznenadila sve svojim stavom!

Vip priča
Autor:
PRVI PUT O NESVAKIDAŠNJEM ODNOSU SA SVEKRVOM: Suzana Mančić preporučuje mladima da žive u zajednici!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Voditeljka Suzana Mančić je u specigičnom braku već godinama. Njen suprug je Grk i u svojoj zemlji živi i radi, dok je Suzani baza u Beogradu. Kada god mogu vreme porvode zajedno, uglavnom u Grčkoj, ali obožavaju i zajedno da putuju.

Ova nekadašnja "loto devojka", koja i dalje pleni lepotom i širokim osmehom, kaže da samoću uopšte ne doživljava tragično, naprotiv. To vreme, koje ima samo za sebe, koristi kako bi razmislila o mnogim stvarima ili radeći nešto što je ispunjava.

- Samoća čoveku daje i vremena da malo stavi prst na čelo. Ne prihvatam priče o dosadi, jer smatram da samo dosadnim ljudima može da bude dosadno. Možda ne deluje prikladno da ja o tome pričam, jer sam retko bila sama, možda tri dana u životu, ali niko ne zna kako će ko završiti i nikad nije kasno da se mnoge stvari promene - kaže Suzana.

Baš zbog toga što je retko bila sama, osvrnula se na period života kada je živela sa svekrom i svekrvom.

- Moj savet bi bio da, svi koji imaju uslova, žive zajedno - i mama i tata i svekar i svekrva. Živela sam dobar deo u zajednici. Izuzetno lepo sam se slagala sa svekrvom. Ona je brinula o meni, a ja o njoj. Nisam imala nikakav problem zbog toga. Muka je sa mladima danas, jer svi hoće da imaju sve i odmah - objašnjava Mančić.

Suzana podseća da osoba nije sama ukoliko ima iskrene prijatelje oko sebe. Nikako ne bi trebalo da ostajete u nekoj vazi, smao zato što vas je strah da ćete ostati sami!

- Ne mora čovek da ima partnera sa kojim će da deli postelju i trpezu, već da imaš nekoga s kim može da popriča i da podeli svoje emocije - zaključuje voditeljka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs