u ćerkinom zagrljaju

NAJBOLJI FRAJER NA SVETU ŠOKIRAO JE IZBOROM SVOJE PRATNJE: Umesto supruge, grli mladu lepoticu koja mu je veoma bitna

Danijel Krejg pojavio se na premijeri filma u društvu starije ćerke Ele koju je dobio u braku sa Fionom Ludon.

Star look
Autor:
NAJBOLJI FRAJER NA SVETU ŠOKIRAO JE IZBOROM SVOJE PRATNJE: Umesto supruge, grli mladu lepoticu koja mu je veoma bitna
Danijel Krejg sa ćerkom Elom na premijeri filma, Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Povodom Filmskog festivala u Londonu, na kojem je održana premijera fima "Glass Onion: A Knives Out Mistery", pojavip se veliki broj glumaca među kojima je i slavni Danijel Krejg koji u pomenutom filmu igra lik detektiva.

Krejg se na crvenom tepihu pojavio vidno raspoložen, dok je njegova pratnja privukla veliku pažnju. Naime, glumcu je društvo pravila 30 - godišnja ćerka Ela koja je blistala u očevom zagrljaju.

Danijel Krejg sa ćerkom Elom
Danijel Krejg sa ćerkom Elomfoto: Profimedia/David Fisher

Ela je nastala kao kruna ljubavi Krejga i Fione Ludon. Naime, Danijel bio je samo dve godine u braku sa Fionom od 1992. do 1994. godine. Nakon razvoda počeo je da se viđa sa nemačkom glumicom Hejke Makač sa kojom je bio u vezi do 2004. godine.

Danijel Krejg na premijeri filma
Danijel Krejg na premijeri filmafoto: Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Posle nekoliko kraćih i neuspešnih veza započeo je vezu, a potom i brak 2011. godine sa oskarovkom Rejčel Vajs sa kojom je dobio dete 2018. godine.

Zanimljivo je da su njih dvoje imali zajednički nastup 1994. godine ne sluteći da će se među njima roditi ogromna ljubav. Doduše, njihove uloge kao da su naslutile kasniji razvitak ljubavne priče.

Danijel Krejg i Rejčel Vajs
Danijel Krejg i Rejčel Vajsfoto: Profimedia

Glumica je ranije govorila da nikada nije želela brak, te da joj je Krejg promenio taj stav te da su prvobitno bili prijatelji.

Par se venčao u tajnosti, dok su svadbenoj ceremoniji prisustvovali samo najuži članovi porodice, odnoso Danijelova ćerka Ela, Rejčelin sin Henri, kao i kumovi koji su ih venčali.

Danijel Krejg i Rejčel Vajs
Danijel Krejg i Rejčel Vajsfoto: Profimedia

Krejg je ispričao da je poenta bila da venčanje bude privatno kako se stvari ne bi pokvarile. Njih dvoje žive povučeno, odajući samo detalje svoje veze i braka i strogo čuvajući intimu. Ćerku su dobili u septembru 2018. godine. Rejčel Vajs imala je 48 godina kad se porodila, a Krejg 50.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs