Potpuno drugačija ljubav

Za sebe kaže da nije tipična preljubnica: Vara muža pet puta godišnje, ima vrhunski seks!

Šta mi radimo u našoj kući ne treba da se tiče nikog drugog - ističe žena
Ljubav i zavođenje
15:34h Autor:
Za sebe kaže da nije tipična preljubnica: Vara muža pet puta godišnje, ima vrhunski seks!
Foto: Shutterstock

Pitanje koje ste možda već čuli mnogo puta, koje se odnosi na to da li "slobodan" brak može da ojača vezu i učini je dužom, možda je dobilo odgovor, bar kada je u pitanju čitateljka američkog magazina Elle.

Ona je odlučila da javno ispriča svoje iskustvo i kako izgleda kada ste u braku u kojem je i vama i vašem suprugu dozvoljena prevara.

"Pre mesec dana imala sam odličan seks. Toliko dobar da pocrvenim kad god ga se setim. Ali, čovek sa kojim sam spavala nije moj muž", počinje svoju priču žena koja je želela da ostane anonimna i naglašava da ona nije klasična preljubnica.

Žena spavala sa 3.000 muškaraca i ne misli da stane - Seks je moja strast!

"Možda i jesam preljubnica, ali sve što radim radim uz znanje i podršku mog muža. A i on čini isto". Njih dvoje često razgovaraju o svojim "prevarama" i konstantno nalaze druge partnere, iako je njihov seks odličan. Oni su se odlučili na otvoreni brak kako se monotonija ne bi ušunjala u njihovu vezu. Takođe, ne veruju u monogamne veze i misle da bi im suzdržavanje od seksa sa drugim ljudima uništilo brak.

Ilustracija / Shutterstock
Ilustracija / Shutterstock

"Znamo da smo veoma jako vezani jedno za drugo i da nas ovo nikad neće razdvojiti", istakla je ona. Sve je počelo kada ju je suprug prevario sa bivšom devojkom, pa je onda ona upoznala momka preko interneta, a kada su oboje priznali neveru jedno drugom, odlučili su da nastave, ali da nikada ništa ne kriju, već da odrede pravila "igre".

"Nikada to nije sa nekim ko živi u blizini, nikada ne razmenjujemo brojeve telefona", objašnjava žena. Bračni par živi ovako već dve godine, ali žena priznaje da bi lagala samu sebe kada ne bi priznala da je ponekad zabrinuta kako će se sve ovo završiti.

Udata žena spavala sa 12 nepoznatih muškaraca - Dotukao je potez supruga!

"Mi to ne radimo svaki dan ili svakog vikenda, već, recimo, pet puta godišnje. Ostatak vremena smo normalan bračni par koji provodi kvalitetno vreme i izlazi sa prijateljima".

Ilustracija / Shutterstock
Ilustracija / Shutterstock

Ona je priznala da uživa u uzbuđenju koje pruža seks sa nekim novim, obožava i to što je njen muž privlačan drugim ženama i, kako kaže, to čini da ga ona želi još više. Takođe, ona smatra da je nivo iskrenosti u njihovoj vezi veći nego u većini drugih, "normalnih" veza, jer, objašnjava, bolje je da oboje znaju da su "prevareni", nego da varaju iza leđa partnera, a tuđe mišljenje ih uopšte ne zanima.

Osvežite vezu pomoću horoskopa - Raku priredite romantičnu večeru kod kuće!

"Za nas je sloboda da imamo seks van braka nešto što čuva svežinu i uzbuđenje u našem braku, a šta mi radimo u našoj kući ne treba da se tiče nikog drugog", zaključila je žena.

Ilustracija / Shutterstock
Ilustracija / Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs