Delikatan ukus

Malina rozen torta: Poslastica za sva čula! (RECEPT)

Osvežavajući desert idealan za svaku priliku
Recepti 09.01.2017. - 21:06h Autor: zalogaj.com
Foto: Profimedia
  • 30 minuta
  • Jednostavno

Sastojci

  • 1 pakovanje rozen korica
  • 1 pakovanje malina (300 g)
  • 150 g pečenog, mlevenog lešnika
  • 100 g bele čokolade
  • 400 g šlaga
  • 1 margarin
  • 4 kesice pudinga sa ukusom slatke pavlake
  • 10 kašika šećera
  • 100 g prah šećera

1. Skuvati fil od mleka sa šećerom pa kada provri, dodati 4 pudinga. Kada se to ohladi, dodati umućen margarin sa šećerom u prahu i otopljenu belu čokoladu, pa sve dobro sjediniti.

 

2. Posebno umutiti 200 g šlaga i filovati tortu sledećim redom: korica-fil-mleveni lešnik-šlag i tako redom, a na pola torte staviti maline, pa opet nastaviti sa filovanjem.

 

3. Umutiti preostalu količinu šlaga i premazati celu tortu i okolo sa strane. Ukrasiti malinama.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...