Zdravo i ukusno

NAJBOLJI NADEV ZA PUNJENE TIKVICE: Današnji predlog za ručak! (RECEPT)

Vreme je za tikvice, stoga ih iskoristite maksimalno

Recepti
10:14h Autor:
Foto: Letina kuhinja

Sastojci za nadev:

  • 90ml ulja
  • 2 glavice crnog luka
  • 1 rendana šargarepa
  • 2 kašičice slatke začinske paprike
  • 1 šolja pirinča
  • 1 kg mešanog mlevenog mesa
  • malo suvog začina
  • malo soli
  • malo belog luka u prahu
  • malo bibera
  • 1 jaje

Ostali sastojci:

  • tikvice
  • paradajz
  • paradajz pelat

Priprema: Fil ispržiti i začiniti po ukusu. Kada se ohladi dodati jedno jaje i lepo promešati. Tikvice oprati iseći vrhove i izdubiti pa puniti filom. Zatvarati kolutom paradajza. Staviti ih u nauljenu posudu za pečenje i dodati paradajz pelat. Peći na 180 stepeni 45-50min. Prijatno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...