Ručak

EVO KAKO SE SPREMAJU NAJUKUSNIJI ŠAMPINJONI: Zdrav prilog glavnom jelu!

Ukliko postite, ovako spremljeni šampinjoni mogu da zamene glavni obrok, ali prilikom pripreme izbacite puter

Recepti
Autor:
Foto: Printscreen/youtube/moja kuhinja tanja

Potrebno je:

 

  • 500 grama šampinjona
  • 30 grama putera
  • 2 supene kašike maslinovog ulja
  • 1 glavica sitno seckanog crnog luka
  • 50 ml belog vina.
  • 3 čena belog luka
  • Veza peršuna

 

Priprema: Šampinjone operite i ocedite. U tiganj dodajte puter i ulje, a zatim crni luk. Kada se crni luk prodinsta, dodajte šampinjone. Dinstajte ih oko desetak minuta, pa im doajte belo vino. Kada vino ispari, dodajte beli luk i peršun, pržite još par minuta i sklonite sa ringle. Poslužite!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...