ukusno i brzo

Ručak za poželeti: Sočno belo meso iz rerne mami na zalogaje! (RECEPT)

Piletina na ovaj način oduševiće vas istog trena

Recepti 22.05.2019. - 16:45h Autor: Stil/Gastro.24 Sata.Hr
Foto: Shutterstock

Sastojci:

 

  • 800 grama pilećih prsa bez kostiju
  • 2 kašika maslinovog ulja
  • 3 kašike smeđeg šećera
  • 1 kašičica čilija u prahu
  • ½ kašičice soli
  • ½ kašičice bibera
  • ½ žličice belog luka u prahu
  • ½ kašičice kumina

 

Sočna, kremasta i hrskava, prste da poližete: Pohovana piletina sa spanaćem koju ćete obožavati! (RECEPT)

foto: Shutterstock

Priprema:

 

  • Zagrejte rernu na 220 Celzijusa, a lim obložite papirom za pečenje.
  • Pileća prsa istucite čekićem za tucanje mesa kako bi svi komadi bili jednake debljine, otprilike tri centimetra.
  • Pomešajte preostale sastojke, pa premažite prsa s obe strane.
  • Pecite do 20 minuta, a potom lagano pokrijte folijom i pustite da odstoji pet minuta pre posluživanja.

 

Piletina u krem sosu od belog vina: Isprobajte nešto novo i nesvakidašnje! (RECEPT)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...