Recepti sa Stilom

Francuska čorba

Poput pravih Parižana uživajte u magičnom ukusu
Recepti 14.06.2013. - 13:49h
Francuska čorba, Foto: Shutterstock
  • 20 minuta
  • Jednostavno
  • Za 4 osoba

Sastojci

  • 500g šampinjona
  • 1 crni luk
  • 250ml neutralne pavlake
  • svežeg peršuna po ukusu
  • soli i bibera po ukusu
  • ulja po potrebi

Na ulju propržite sitno seckan crni luk, a zatim dodajte sitno seckane šampinjone. Uspite litar i po vode, posolite i pobiberite. Kuvajte 10 minuta, a zatim dodajte neutrlanu pavlaku. Pospite seckanim peršunom i sklonite sa šporeta.

 

Savet: Dinstane pečurke će dobiti potpuno nov ukus ako ih pred kraj poprskate sa malo konjaka.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...