Bori se za potomstvo

Goca Tržan u proceduri za vantelesnu oplodnju: Priželjkuje da rodi dečaka

Najbitnije mi je da vantelesna uspe i da rodim zdravo dete. Pol nije bitan, ali pošto ćerku već imam, sin bi me jako obradovao
Šuška se
07:38h Autor:
Goca Tržan u proceduri za vantelesnu oplodnju: Priželjkuje da rodi dečaka
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Pevačica Goca Tržan (40) ne krije da se već godinama bori sa sterilitetom sa svojim partnerom Rašom Novakovićem (26).

Foto: Kurir / Dragan Kadić
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Iako ima osmogodišnju ćerku, njena želja da svom izabraniku rodi dete veća je od svega na svetu. Pevačica je već u proceduri za vantelesnu oplodnju.

"Poznato je da sam ja neko ko ne krije da se suočava sa borbom za potomstvo i ko o tome otvoreno govori. Bogu hvala postoje zahvati uz pomoć kojim se parovima koji imaju problema sa sterilitetom omogućuje da postanu roditelji. Ja ću se uskoro podvrgnuti tom zahvatu i nadam se najboljem", rekla je pevačica.

Goca Tržan najavila svadbu na leto: Lena će biti deveruša!

Budući da ima ćerku Lanu, priželjkuje da rodi sina.

"Najbitnije mi je da vantelesna uspe i da rodim zdravo dete. Pol nije bitan, ali pošto ćerku već imam, sin bi me jako obradovao", rekla je Goca.

"Ukoliko bi Goca poželela da bira pol deteta, onda bi morala da otputuje u Ameriku, gde se ova metoda uspešno primenjuje. U Evropi se ona retko radi zbog visoke cene. Kod nas je neko nepisano pravilo da krupniji spermatozoidi prave mušku decu, a sitniji prave žensku", rekao je ginekolog prof. dr Slobodan R. Radulović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs