Kako dovesti ženu do ludila

Muškarci obratite pažnju: Mali saveti za velike ljubavnike!

Krevet nije mesto gde ćete se stideti da pitate sve što vas zanima u vezi seksualnih apetita vaše partnerke
Ljubav
18:48h Autor:
Muškarci obratite pažnju: Mali saveti za velike ljubavnike!
Foto: Shutterstock

Ako želite da budete bolji ljubavnik, ponekad morate direktno da pitate partnerku šta želi i šta je uzbuđuje, a krevet je takvo mesto gde nemate čega da stidite.

Nije sramota pitati

Nemaju samo muškarci tajne želje, fantazije i male okidače koji ih dovode do ludila. Neke žene vole nežnosti, druge malo grubosti, a treće da ih sputavate… Upravo iz ovog razloga ne smete se stideti da pitate partnerku šta je uzbuđuje i šta voli u krevetu. I nećete pogrešiti, jer žena obožava kada muškarac brine o njenim potrebama.

Praksom do savršenstva

Dobar izgled i povezanost s partnerikom bitni su, ali kao i sa svime ostalim u životu, praksom ćete doći do optimuma. Dakle, češćim intimnim odnosima otkrićete šta oboje uzbuđuje i dovodi do vrhunca.

Ohrabrite je

Većina žena ima otvoren um kada je seks u pitanju i ne boje se da isprobaju nove stvari ako se osećaju ugodno i voljeno. Zato nije na odmet izraziti osećaje koje imate za partnerku kako bi stekla malo više samopouzdanja.

I poze su bitne

Određene poze uzbudiće je više nego neke druge, a to se opet svodi na razgovor i komunikaciju. Ne libite se ništa pitati pa ni koja joj poza više odgovara.

Ljubite se

Poljupci puni emocija idealni su za početak predigre. Kada ste se uopšte ljubili kao da ste na prvom sastanku, dugo i sočno?

Mazite se

Ako je želite maziti i uzbuditi, naučnici tvrde da postoje erogene zone koje su osetljive kod svake žene - vrat, kosa, uši ili guza.

Pronađite G-tačku

Seksolog Romi Vajld proučavanjem je došao do saveta za muškarce kako da pronađu famoznu G-tačku. Dakle, mistična tačka tkivo je koje nabubri kad je žena uzbuđena. Nalazi se oko pet centimetara od ulaza u vaginu. Drugi savet koji vam može pomoći je vreme kada treba tražiti G-tačku: Vajld smatra da neke žene mogu na nju reagovati samo u određenom delu mesečnog ciklusa. Stoga predlaže da se bacite u potragu u različitim danima između dva ciklusa. Ako vam se partnerka tokom stimulacije požali da joj se piški, to znači da ste na dobrom putu. Ako nastavite, taj će osećaj proći nakon nekoliko sekundi. Kad dođe do vrhunca, partnerka će ejakulirati i, iako joj se čini kao da mora u toalet, radi se o drugoj vrsti tečnosti. Ta tečnost dolazi iz Grafenbergove žlezde, odnosno G-tačke.

Veličina penisa

Suprotno uvreženom mišljenju da je ženama važna veličina penisa, one se pre brinu o tehnici. Ako imate penis manji od proseka, poradite na tehnici i sigurno nećete biti na gubitku.

Upotrebite ruke

Dobra predigra garantuje vrhunac za pamćenje. A za dobru predigru najbolji alat su ruke. Uzbudite partnerku tako što ćete je barem pet minuta dirati na svim mestima osim onog glavnog.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

seksPar