u problemu

Ispovest očajnog muškarca: U vezi smo 10 meseci, ali mislim da je više ne uzbuđujem!

Umesto da se više zbliže, oni su se udaljili

Ljubav i zavođenje
15:42h Autor:
Foto: Profimedia

Imate sjajnu partnerku i veoma ste zaljubljeni. Iako vam je veza divna, seksualni život vam je loš. Upravo taj problem muči jednog muškarca, pa je zatražio stručnu pomoć.

 

"Ona ima 25, a ja 26 godina. Zajedno smo 10 meseci, od čega šest živimo zajedno. Ponekad će moja devojka predložiti seks, ali najčešće završimo samo zagrljeni gledajući televiziju, nakon čega zaspimo", započeo je priču očajan muškarac


Kaže kako je u pola godine njihov seksualni život umro, ona više ne može da doživi orgazam, odnosno uspe samo kada imamo predigru. Kada vodimo ljubav, čini mi se da ja uživam u tome mnogo više nego ona. Čini mi se da je više ne uzbuđujem i to je počelo da me muči. Šta da učinim kako bi obogatio naš seksualni život?", upitao je poznatu savetnicu s britanskog The Suna Deidre.

 

Lepo vam je u vezi, ali seks je loš: Postavite sebi ovo pitanje i otkrijte da li vašem odnosu ima spasa!

foto: Profimedia

Muškarci i žene nisu isti

 

Ona mu je rekla kako bi trebalo da nauči da su žene i muškarci što se tiče seksa drugačiji, ali je naglasila kako ipak ima premalo informacija da bi sudila o njihovom odnosu. Ako se žena oseća poštovanom, ako se kućni poslovi u domaćinstvu dele, vlada zajedništvo i ravnopravnost u kući, a u krevetu pažljivost i interes i za njenim užitkom, ne bi trebalo da bude problema.

 

Ispovest ženskaroša koji nikada nije bio u vezi duže od 3 meseca: Ima 6 dece sa 6 žena, a onda je upoznao fatalnu plavušu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...