ona mu je pomutila razum

Ispovest ženskaroša koji nikada nije bio u vezi duže od 3 meseca: Ima 6 dece sa 6 žena, a onda je upoznao fatalnu plavušu!

Ispovest ženskaroša, koji ima šestoro dece sa isto toliko žena će vas ostaviti bez reči

Sex 01.09.2018. - 14:22h Autor: Stil/Net.hr
Foto: Profimedia

Jedan anonimni muškarac ima 35 godina i šestoro dece sa šest žena.  Nikada u životu nije bio duže od tri meseca u vezi, devojke je menjao kao čarape, a sada je u velikoj dilemi jer ga je jedna žena totalno zaludela.

 

Naime, ovaj muškarac je  klubu upoznao fatalnu plavušu u koju se zaljubio na prvi pogled, ali ona nema pojma o njegovoj (ne)slavnoj prošlosti sa kojom još nije rasčistio. On i dalje ima avanture sa dve bivše i toga nema nameru da se odrekne. Decu viđa dvaput godišnje, ali sebe smatra dobrim ocem.


Ovo je njegova ispovest koju je poslao kolumnistkinji Deidre Sanders, kako bi dobiosavet.

 

"Draga Deidre, imam šestoro dece sa šest različitih žena i ono što mi je preko potrebno je stabilna veza. Seks sa mojom novom devojkom je savršen i stvarno mi je stalo do nje, ali ne znam šta da radim. Da li da joj iskreno priznam da još uvek imam seks sa nekim od svojih bivših? Imam 35 godina i imao sam više žena nego što mogu da izbrojim. Najduža veza mi je bila sa majkom svoga prvog sina, a zajedno smo bili tek nešto više od tri meseca. Naš divan sin danas ima 10 godina.

foto: Shutterstock

Bili smo spremni da se skrasimo, ali ona me je prevarila sa mojim najboljim prijateljem, te preko toga nisam mogao da pređem. Godinama nismo bili u kontaktu, a sina sam počeo da viđam tek pre godinu ili dve. Bilo je teško posle svega da joj verujem. U poslednjih osam godina imao sam mnogo devojaka i sa njih pet sam dobio decu. Imam još dva sina i tri ćerke. Sve ih beskrajno volim, ali neke jednostavno nemam priliku često da viđam.

 

Upecala ga seksi plavuša u klubu
Sva moja deca imaju super mame i ja sebe smatram dobrim tatom. Uvek im kupujem poklone za rođendan i Božić. Ali zato se redovno viđam s majkom svoga drugog sina i majkom najmlađe ćerke. One su mi još uvek posebne. I dalje imamo često seks i svaki put je fantastičan. Obe su me ostavile nakon što su me uhvatile u preljubi, inače bismo i dan danas bili zajedno.

 

Otišao sam u noćni klub pre tri meseca i u jednom trenutku se jedna prezgodna plavuša pojavila na šanku ispred mene. Nasmešila mi se i ja sam se upecao. Imala je 27 godina. Veći deo večeri smo proveli razgovarajući i plešući, a onda smo otišli u njen stan, gde smo proveli strastvenu noć. Ludo sam se zaljubio i provodim s njom svaki slobodan trenutak. Da li treba da joj kažem koliko dece imam i da spavam sa bivšim devojkama ili da je pustim da ode i vratim se jednoj od majki svoje dece.

 

Pratite njegovo ponašanje: Mesto na kojem običan flert postaje prevara!

foto: Shutterstock

 

Deidre odgovara:
Sumnjam da tvoj nedostatak odgovornosti seže daleko pre nego što te prevarila majka prvog deteta. Ponavljaš li možda obrazac koji si video od svoga tate ili mame? Nažalost, velike su šanse da će i tvoja deca, kojoj, ako smem da primijetim, ne posvećuješ dovoljno ljubavi i pažnje, slediti tvoj primer. Deca moraju da znaju da ih roditelji vole svaki dan, a ne samo na Božić i rođendan. Pre nego što učiniš još jedan pogrešan korak, porazgovaraj o svojoj emocionalnoj prošlosti i vezama sa stručnom osobom kako bi tvoje buduće odluke bile konstruktivne za sve.

 

Pasivna prevara: Evo kako sve muškarci varaju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...