upala u zamku

Pronašla je u muževljevom mobilnom ljubavne poruke: Skovala je osvetu, spavala sa konobarom, ali ovo nije očekivala!

Nije mislila da ikad može da prevari muža, ali to je uradila.

Ljubav i zavođenje
18:17h Autor:
Pronašla je u muževljevom mobilnom ljubavne poruke: Skovala je osvetu, spavala sa konobarom, ali ovo nije očekivala!
Foto: Profimedia

Jedna žena je u muževljem mobilnom telefonu pronašla poruke sa drugim ženama, a onda smislila pakleni plan da mu se osveti. Prevarila ga je sa konobarom, ali sada ne može da prestane da misli na tog mladića.

Iz očaja je spavala sa drugim, imali su savršen seks, ali konobar joj je priznao da se ne mogu više viđati jer se seli zbog posla, te sad ne zna šta da radi.

Požalila se kolumnistkinji Deidre Sanders.

Draga Deidre,

imala sam seks za jednu noć sa tipom s kojim je to bilo veoma zabavno. Znam da to ne bi trebalo ništa da znači , ali ne mogu da prestanem da mislim na njega. U braku sam šest godina i imam 4-godišnju ćerku. Imam 29 godina, a suprug 30. Nikad nisam mislila da ću ga prevariti, ali to mi je bio najbolji seks u životu. Sve je počelo kada sam mužu htela da priredim rođendansku žurku iznenađenja. Nisam nikad sumnjala u njega, ali kad sam u njegovom mobilnom pretražila brojeve nekih starih prijatelja, naišla sam na brdo poruka sa drugim ženama.

Ispovest ženskaroša koji nikada nije bio u vezi duže od 3 meseca: Ima 6 dece sa 6 žena, a onda je upoznao fatalnu plavušu!

foto: Shutterstock

Možda nije trebalo da otvorim, ali jesam. Videla sam vrlo eksplicitne i intimne fotografije. Nisam mogla da verujem. Sve sam priznala suprugu, a on se nije previše branio. Došlo mi je da otkažem iznenađenje za njegov rođendan, ali već sam bila pozvala i njegovu porodicu pa sa morala da nastavim sa planiranjem. Rezervisala sam prostor u kafiću i veče je bilo zabavno, ali sam se ja svejedno osećala loše.

Seks sa mladim konobarom

Jedan od konobara bio je mlađi dečko. Počeli smo da razgovaramo i rekao mi je da ima 22 godine te da mu konobarisanje služi samo da bi zaradio džeparac. Imao je lep osmeh i prelepe oči. Rekao mi je da ne izgledam srećno i ja sam mu sve priznala. Dao mi je svoj broj i rekao da će biti tu za mene ako mi nekad bude potreban. Nisam mogla da zaboravim suprugove poruke te sam mu rekla da ode kod roditelja na dve nedelje dok ne smislim šta ću.

Najveće seks muke Pamele Anderson: Svi moji ljubavnici bili su previše ljubomorni! (FOTO)

foto: Shutterstock

Nekoliko dana posle, nazvala sam mladog konobara. Našli smo se i bilo mi je lepo u njegovom društvu. Nasmejavao me je i zaboravila sam na probleme. Otišli smo kod njega kući i imali smo seks. Bilo je predivno. Ali, onda mi je priznao da se seli radi boljeg posla te da se nećemo moći viđati. Muž mi se u međuvremenu zakleo da se više ne dopisuje s drugima i ja sam mu oprostila , ali ne mogu nikako da zaboravim konobara. Stalno razmišljam o seksu s drugim frajerima i to me izluđuje.

Deidre odgovara: Taj seksi mladić jedošao u trenutku kada si bila očajna i tužna. Zbog njega si se osećala bolje, ali pametnije bi ti bilo da središ svoj brak – zbog sebe i svoje devojčice. Sada kad si se podsetila da si još uvek privlačna i seksi žena, reci suprugu kako može biti ponosan što te ima i neka te poštuje da te ne bi izgubio. Ali potrudi se i ti. Požudu koju osećaš usmeri na njega. Možda vam je porodični život ugasio međusobnu privlačnost.

Žena ga je prevarila sa taksistom: Prešao je preko toga, a onda su imali savršen seks! Ali, sada je u velikoj dilemi

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs