Obratite pažnju

Sanjali ste da vas partner vara: Nije naivno, evo šta to znači!

Ponat vam je osećaj kad vas oblije hladan znoj, trnci vam prolaze kroz ruke i noge, a onaj osećaj nemoći se prikrada u vaše snove... Evo šta znači kada sanjate prevaru
Ljubav i zavođenje 25.10.2015. - 19:23h Autor: web-tribune.com
Foto: Shutterstock

Snovi su odraz realnosti. Često nam se dešava da sanjamo ono o čemu najčešće razmišljamo. Evo šta znači kada sanjate:

 

Kako ste prevarili partnera

 

Jedan od najčešćih snova o seksu. Ne znači da to zaista želite, niti da u stvarnosti imate loš seksualni život, već da nešto želite sakriti od partnera ili ste mu već nešto slagali, pa vas grize savest.

 

Osim toga, prevara u snu može značiti i da želite eksperimentisati u seksu, da želite isprobati nešto novo, ali se plašite da vaš partner nije za to raspoložen.

 

Kako vas partner vara

 

To je često pokazatelj da niste sigurni u ljubav ososbu s kojom ste u vezi. Ne pruža vam dovoljno pažnje i ljubavi. Možda se plašite da će vas ostaviti.

 

Dakle, taj san nije poruka "više sile" da obratite pažnju na to s kime se vaš partner viđa, već da malo porazgovarate o obostranim osećanjima i zajedničkim planovima.

 

Značenje tri najčešće noćne more: Evo šta vam one najavljuju!

 

Kako ste imali seks sa prijateljem ili prijateljicom

 

Ni ovo nije delo vaše podsvesti ili skrivenih želja, već najčešće, kažu stručnjaci, znači da se nečemu posebno divite kod osobe sa kojom ste se seksali u snovima. Možda čak i zavidite toj osobi na nečemu.

 

To nisu materijalne stvari već neke karakterne osobine, obrazovanje, intelektualne sposobnosti. Možda se vaš prijatelj uspeo odviknuti od pušenja, a vi niste?

 

Kako ste imali seks sa kolegom ili koleginicom

 

Verovali ili ne, ovaj san najčešće govori o tome da vas kolega ili koleginica s kojim ste se seksali u snu, baš živcira! S druge strane, može značiti isto što i seks s prijateljima – da se toj osobi zbog nečega divite.
Možda zarađuje više? Unapređen je? Šef ga voli? Premda, pojedni psihoanalitičari ipak kažu da se radi o potisnutoj privlačnosti. Razmislite i o tome …

 

Kako ste bili gej

 

San o seksu s osobom istog pola ne znači da ste vi, zapravo, latentni homoseksualac, već da nemate dovoljno samopouzdanja. Osobe koje su previše samokritične često imaju ovakve snove. Rešenje je jednostavno – promenite mišljenje o sebi.

 

Tumačite i pamtite snove: Imaćete uspeh na poslu ako sanjate nepoznatu brinetu!

 

Ako ste sanjali seks s glumcem, glumicom, pevačicom …

 

Ako ste mislili da ovakve snove imaju samo tinejdžeri, živeli ste u zabludi. Holivudska lepotica u vašem krevetu je, zaparvo, znak da vam nedostaje pažnja prijatelja ili članova porodice.
Družite se više, izlazite, organizujte porodična okupljanja. Osim toga, seks sa slavnom facom može značiti i da ste u finansijskom problemu.

 

Seks s totalnim neznancem

 

Ovaj san je prepun različitih tumačenja. Ako su osećaji lepi i prijatni nakon buđenja, vi sazrijevate kao osoba i počinjete prihvatati sebe.
Međutim, ako se radi o strancu kojeg se bojite i jedva čekate da se sve to završi, vreme je da se više posvetite sebi i svojim "skrivenim licima".

 

Muž će vas prevariti iako živite u srećnom braku: Evo zašto!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...