VELIKI GLUMAC IMAO JE VELIKU DUŠU

REČI KOJE ĆE VAM ISTOPITI SRCE, PA DA JE OD KAMENA: Ovako je Milica zavolela Nebojšu Glogovca!(FOTO)

Nisu imali puno vremena zajedno, ali svaki trenutak bio je dragocen...

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Naš proslavljeni glumac Nebojša Glogovac bio je voljen od strane publike, onako iskreno i duboko, i ne samo zbog toga što je bio dobar glumac, već zato što je bio dobar čovek. Upravo iz toga razloga zavolela ga je i njegova izabranica Milica, sa kojom se oženio i dobio ćerku Sunčicu.

Kada je pre tri godine Nebojša prerano preminuo, ostala je praznina u srcima svih nas. Prazninu je dopunjavao i bes zbog toga što nas je napustio neko tako mlad i talentovan, neko ko je iza sebe ostavio troje dece i suprugu, neko ko je imao još tako puno da da i proživi.

Ne možemo ni da zamislimo koliko je prazninu njegov odlazak ostavio u srcima njegove porodice...

Ali, život kao život - mora da se nastavi. Ali ne mora da se zaboravi.

Upravo iz tog razloga vredno je podsetiti se na neke vanvremenski lepe trenutke, kakav je onaj gde se supruga pokojnog glumca prisetila šta je ono što je zavolela kod Nebojše, čime ju je osvojio i čime je to plenio...

Nikad objavljena PESMA NEBOJŠE GLOGOVCA, reči paraju dušu: Imam tužno pozorište, nema aplauza!

OVAKO IZGLEDAJU SINOVI GLOGOVCA IZ PRVOG BRAKA: Stariji je nepoznat javnosti, a mlađi je krenuo očevim stopama! (FOTO)

"Zajednički život sa njim bio je tako zabavan! Na prvu loptu delovao je robusno, malo grublje, a kada sam ga zaista upoznala, shvatila sam koliko je meka duša - u to sam se zaljubila. Od svega je pravio poeziju. Voleo je da peva, da pušta muziku i često smo plesali po kući", izjavila je Nebojšina supruga Milica.

Podsetimo, ookojni glumac preminuo je pre tri godine, ostavivši iza sebe neutešnu suprugu Milicu i ćerku Sunčicu, kao i sinove Gavrila i Miloša.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...