Zaljubljena

OVO JE NOVI DEČKO JELENE ROZGE: Srce lepe pevačice osvojio poznati kuvar! (FOTO)

Jedna pevačica mu je posvetila pesmu

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Iz Splita stižu vesti da je Jelena Rozga u vezi sa sugrađaninom Ivanom Pažaninom, jednim od najpoznatijih hrvatskih kuvara. Za razliku od mnogih muškaraca, koji su u novine dospeli upravo zahvaljujući vezama ili insinuacijama da su bliski sa poznatim ženama, Ivan Pažanin odavno ima „celebrity“ status. Osim što je veoma cenjen u svojoj branši, tome je sigurno doprineo i njegov zanimljiv imidž, kao i činjenica da je član žirija veoma gledanog „RTL-ovog“ kulinarskog takmičenja „3, 2, 1... kuhaj“.

Jedan je od retkih kuvara o čijem su emotivnom životu pisali „lifestyle“ magazini. Dok je nekoliko godina bio u vezi sa menadžerkom Andreom Koprčinom redovno su ih fotografisali na javnim događajima, a o njihovom raskidu, koji se desio 2018, uveliko se pisalo u hrvatskim medijima. Tokom veze zajedno su glumili u spotu „Reći ćeš mi fala“, poznate dalmatinske klape „Rišpet“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Od tada nije bilo konkretnih informacija o njegovim ljubavima, ali su one bile nezaobilazna tema intervjua koji su sa njim rađeni. Dešavalo se da učesnice takmičenja „3, 2, 1... kuhaj“ komentarišu privlačnog člana žirija, a jedna je čak rekla: „Imam mnogo godina pa nije red da to kažem, ali zgodan je kao Bog“. Pevačica Lidija Bačić, poznatija po seksi izgledu nego po hitovima, otišla je korak dalje i posvetila mu pesmu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Kad bi privlačnom kuvaru, koji se na jednoj dobrotvornoj reviji odlično snašao i u ulozi manekena, pomenuli kako deluje na žene, odgovorio bi: „Ne bih rekao da imam obožavateljke, već sam im simpatičan plavi Dalmatinac“. Pre nekoliko meseci, kada su ga pitali da li se u njegovom životu pojavila ona prava, odgovorio je: „Uvek postoji ona prava, samo je pitanje jesam li ja pravi“. Pre tri godine otkrio je da su mu kod žene najvažniji inteligencija, karakter i stav, a u međuvremenu je tome sigurno dodao i da je zavoli njegov jazavičar Pjer, koji je poslednjih sedam meseci redovan „gost“ na Ivanovom profilu na „Instagramu“.

Ostaje da vidimo da li je Jelena Rozga prava za popularnog kuvara i on za nju, a izgleda da je priča o „novoj splitskoj ljubavi“ počela u martu, kada su u kulinarskom serijalu „Guštan... s Pažaninom“ gostovali Jelena, Tonči Huljić i pevač Jole. Tonči je tada rekao da misli da je Jeleni vreme za udaju, a Jole je dodao da je Ivan slobodan, te da se i njemu bliži vreme za ženidbu, a obojica su se složili da bi njih dvoje bili idealan par.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...