Neke stvari se ne rade

Pet ružnih navika koje žene imaju tokom seksa

Nemojte da dozvolite da sitne omaške unište vaš seksualni život
Škola sexa
14:56h Autor:
Pet ružnih navika koje žene imaju tokom seksa
Foto: Profimedia

Kao što bilo koje loše iskustvo ostavlja utisak na nas, tako i lošim seksom trajno etiketiramo nekog. I koliku god ste privlačnost da je osetio prema njoj, sve pada u vodu ukoliko tokom akcije u krevetu ona uradi nešto...grozno.

Tako da, koliko god vas nosila strast, uzbuđenje ili nešto što mislite da se zove ljubav, kontrolišite se tek toliko da ne radite sledeće stvari i sve će biti u redu.

Pazite šta grizete

Uši su stvorene za grickanje usled predigre, bradavice ponekad mogu da prođu, ali nikako ne dozvolite zubima da se približe muškosti. Njima nije tamo mesto.

Zvuci porno dive

Super je što ste se prepustile strastima i većina muškaraca voli glasne devojke ali ne i preglasne, pogotovo ne tako uobičajene propratne efekte. U sobi se ne nalazi treća osoba sa kamerom u ruci i neće postaviti snimak na Redtjub (Red Tube).

Jahanje u stilu divljeg zapada

Većina mušakaraca obožava pozu kad je žena na njemu, ali to ne znači da treba bez milosti da skačete svom snagom kao da ste na rodeu. Zamislite da svoj prst udarate ciglom. Ne bi bilo baš prijatno, zar ne?

Bez osećaja za ritam

Određene poze u seksu jednostavno zahtevaju ritam i apsolutno najgora stvar koju možete da učinite je da ga ignorišete. U stvari, gore od toga je ako samo ležite i odajete utisak mrtve neme devojke. To uopšte nije privlačno.

Potezanje tema koje nemaju veze sa seksom

Ako ste u sred akcije, prepustite se znoju, dodirima i uzdasima, skoncentrišite se na orgazam, nikako ne postavljajte pitanja u smislu: "Da li ćemo ovoga puta zaista da se pomirimo", "Kada ćeš da počneš da menjaš svoje navike". U svakom slučaju ćete dobiti odgovor koji želite, ali to ne znači da je to istina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs