Bitno je da sve znate

Zabavljate se sa razvedenim muškarcem: Iznesite stvari na čistac!

Morate da znate neke osnovne činjenice o njemu i njegovom životu pre vas, jer će on i te kako da utiče na vašu vezu
Ljubav i zavođenje
06:02h Autor:
Foto: Shutterstock

Razveden muškarac nije isto kao i slobodan muškarac. Još ukoliko ima decu iz predhodnog braka, ne biste smeli da zanemarite neke osnovne informacije o njemu.

Kada se razveo?

Kada razmišljate o vezi sa razvedenim muškarcem, ne smete brzati. Saznajte koliko je prošlo otkako se razveo. Ovo će vam pružiti uvid u to šta je radio sa drugim ženama i koliko ih je imao nakon razvoda. Takođe, pomoći će vam da shvatite da li ste mu samo usputna afera ili je zaista emotivno spreman da se zabavlja s drugima.

Tekst o tome šta da radite ako vam je muškarac previše ljubomoran, pročitajte OVDE.

Razlog zašto se razveo

Ovo je zapravo i nepotrebno reći, ali jako je važno da znate zašto se razveo. Možda vam neće tako lako otkriti ali objasnite mu da ne želite da stupite sa njim u ozbiljnu vezu dok vam to ne podeli. Proverite preko prijatelja da li je njegova priča tačna.

Ovo su komunikacijske veštine koje morate da znate kako biste očuvale vezu.

Koliko je emotivno stabilan?

Posmatrajte ga, kako se ophodi prema vama, kako reaguje na neka vaša pitanja i postupke. Jer, ako uletite u vezu s muškarcem koji još uvek nije preboleo razvod vama će biti još gore. Ne treba vam neko ko je još uvek emotivno nestabilan i ima strah od vezivanja.

Tekst o tome kako da prevaziđete potrebu da vam dečko bude sve na svetu, pročitajte OVDE.

U kakvim je odnosima s bivšom ženom?

To vam možda ne izgleda kao nešto bitno u početku, ali kako budete išli ka ozbiljnoj vezi njegov odnos s bivšom može uticati na vas. Da li su i dalje ljudi jedno na drugo ili su nastavili svoje živote? Da li je i dalje u kontaktu s njom, ako jeste primećujete li da je emotivno vezan za nju?

Odgovor na pitanje zašto muškarci varaju pronaćićete OVDE.

Da li je spreman da nastavi dalje?

Vrlo je moguće da on želi da se zabavlja s vama samo kako bi brže preboleo razvod. Ovo nije odličan razlog i svakako nije fer prema vama. Ukoliko vam se zaista dopada, onda budite pažljivi i obratite pažnju na to šta tačno hoće od zabavljanja s vama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...