O njima niko ne sme da govori

Kada seks krene naopako: 12 nezgoda koje smo svi doživeli!

Strastveno se ljubite, vrtite se po krevetu, pokušavate da se preokrenete da vi budete gore i jedno od vas počne da vrišti od bola
Ljubav
18:38h Autor:
Kada seks krene naopako: 12 nezgoda koje smo svi doživeli!
Foto: Shutterstock

Ponekad vam se tokom seksa dogodi neka glupost koja vam pokvari raspoloženje i tada pomislite: "Ovo mogu samo ja", ali niste u pravu – to se događa svima!

1. Udaranje glavom, kolenom, laktom

Strastveno se ljubite, vrtite se po krevetu, pokušavate da se preokrenete da vi budete gore i jedno od vas počne da vrišti od bola. Bilo da su vam nastradala rebra, nos ili oko, bol definitivno kvari ugođaj. Ali, nemojte se predati.

8 ženskih laži posle seksa: Da, imala sam orgazam!

2. Čudni "mokri" zvukovi

Vrući ste, znojavi ste i odjednom vaša koža počne da proizvodi onaj glupi zvuk mljackanja i/ili stvaranja vakuuma. Nikad vam se to nije dogodilo? Zalepite se jedno za drugo i kad se odvojite zvuči poput "puštanja gasa". Jako je smešno, trebaće vam nekoliko trenutaka da prestanete da se smejete.

3. Problemi sa grudnjakom

Bez obzira na to koliko puta su ga već otkopčavali, muškarci nikako da shvate taj komplikovani mehanizam. Kakav pojas nevinosti, grudnjak je sasvim dovoljan! Ponudite mu da to uradite sami, ali ne na način da se vaš partner oseća nesposobno. I ne živcirajte se – tek će to da pokvari ugođaj.

Suptilne veštine koje krase savršenu ljubavnicu: Tehnike u seksu koje svaka žena mora da zna!

4. Gasovi

Zadržavanje gasova je jedna stvar. Zadržavanje gasova dok ste usred seksa je sasvim nešto drugo. A on se čudi zašto ne možete da se opustite…

5. Grčevi

Usred fantastičnog seksa jedno od vas počne neartikulisano da vrišti i skače po sobi. Da, grčevi. Izdaja mišića zaista boli.

6. Pogrešna "rupa"

Vi ga pitate šta radi, on se čudi vašem pitanju. Onda vama nije jasno da li je glup ili je gad. Na kraju ispadne da je došlo do zabune jer ste oboje jako klizavi i mrak je.

Ko je nastran u seksu, a ko romantičan: Mesec rođenja otkriva!

7. Igra "lova"

Super je kada je seks tako strastven da bez reči menjate poze, ali zna da se dogodi da vi mislite jedno, a vaš partner nešto sasvim treće, pa se lovite po krevetu dok ne puknete i ne pitate: "Šta hoćeš?!"

8. Cepanje kondoma

Stavljanje kondoma želite da obavite što pre, a brzina znači nepažnju. I onda morate da tražite drugi, nervozni ste…

9. Piški vam se

Možete to da ignorišete do neke granice, ali vrlo brzo počnete da mislite samo na to da li ćete da izdržite do vrhunca ili je bolje da objavite "time-out" i otrčite do wc-a. Opuštenost – nula.

Žena (36) spavala sa 370 muškaraca: Seks je bio njena bolest!

10. Kada penis ispadne

I napravi onaj zvuk koji proizvedemo kada stavimo prst u usta i glumimo zvuk otvaranja šampanjca. Zanemarite zvuk, vratite ga unutra i nastavite.

11. Ne znate gde je "ispalio"

S vlažnom maramicom u ruci tražite spermu po kosi, krevetu, zidu…

12. Znate tačno gde je "ispalio"

U vaše oko! I peče!

Prekinuti snošaj: 7 razloga zašto ne treba da ga koristite kao kontracepciju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs