Ispovest nimfomanke

Žena (36) spavala sa 370 muškaraca: Seks je bio njena bolest!

U svakom trenutku svog života imala je pet mušakaraca koje je mogla da pozove radi seksa
Medicina
21:52h Autor: ,
Žena (36) spavala sa 370 muškaraca: Seks je bio njena bolest!
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Britanka Sej Kolade (36) bivša je zavisnica od seksa, a tvrdi da je spavala sa 370 muškaraca, prvi put kada je imala samo 13 godina. Nedugo potom postala je opsesivna i imala je samo jednu misao u glavi kada je ulazila u noćne klubove - da nađe muškarca.

Udata žena spavala sa 12 nepoznatih muškaraca: Dotukao je potez supruga!

“Otkad sam postala svesna sebe jedini lek za moju usamljenost bio je seks. U svakom trenutku svog života sam imala pet muškaraca koje sam mogla da pozovem radi seksa. I pored njih, tražila sam još. To što sam bila dobra u krevetu, zapravo je bila moja najjača osobina. Tada sam se osećala vrednom”, priča Sej.

Sa 17 je postala zavisna od toga da pored sebe ima muškarca sa kojim bi stupila u odnos. Sa 19 je već spavala sa 40 muškaraca.

Foto: Shutterstock/Ilustracija
Foto: Shutterstock/Ilustracija

U 30. godini se konačno usudila da potraži profesionalnu pomoć i priključi se sastancima seksualnih zavisnika. Sve to joj je pomoglo da apstinira šest godina i da danas pomaže drugima koji se nalaze u sličnoj situaciji. Sej je izgubila nevinost kada je imala samo 13 godina i odmah je zatrudnela. Dete je rodila sa 14 godina, a sve to ostavilo je velike psihološke posledice na nju. Sud se složio da njena baka bude staratelj ćerki Sej, a na taj način je i ona mogla da bude uz svoje dete.

Slavna glumica (65) otkrila zašto sa muškarcem nikada nije imala seks trezna!

Kada je imala 17 godina, upoznala je Pola, dečka sa kojim je počela redovno da praktikuje seks I tada je on postao zamena za njenu usamljenost. Ipak, to nije bilo dovoljno. Apetiti su joj rasli i tada se sve češče upuštala u potragu za onim koji bi zadovoljio njenu glad.

“Kada nisam imala intimne odnose, osećala sam strašan pad raspoloženja. Bila sam depresivna i frustrirana”, iskrena je Sej. Sa 17 je rodila drugo dete, sina Endrua, a svom dečku Polu je rekla da je dete njegovo, iako nije bila sigurna u to.

Foto: Thinkstock/Ilustracija
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Do 22 godine, Sej je preležala hlamidiju dva puta. Uprkos bolestima i deci koja su je čekala kod kuće, Sej se svake noći bez izuzetka upuštala u potragu za novim plenom.

Spavala sa dvojicom za nedelju dana: Rodila bliznakinje koje imaju različite očeve!

"Ne sećam se najjasnije svog života između 25. i 30. godine. Moja zavisnost je uzela maha i sve se događalo u nekakvoj sumornoj izmaglici, koja kao da je gasila i to malo života u meni", priznala je Sej tiho, dok je zamišljeno gledala kroz prozor.

U 26. godini je ponovo zatrudnela, i opet abortirala. Nakon kiretaže, napila se i upustila u seks sa nepoznatim muškarcem. Sa gorčinom se priseća situacije kada je, zbog svoje sluđenosti, zaboravila da plati kiriju i morala da pošalje decu kod familije. U 30. godini je potražila profesionalnu pomoć i prihvatila celibat. Sej Kolade apstinira od 2009. godine i kaže da je sada konačno povratila kontrolu nad svojim životom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs