Stil
Naslovna
Porodica
Celebrities
Lepi i Zdravi
Lifestyle
Moda
Recepti
Ljubav
Galerije
Još
Kategorije
Ostalo
Naslovna
Recepti
Hrana i vino
Hrana i vino
Hrana i vino
Evo zašto francuske domaćice uvek zamrzavaju ljuske od krompira i luka: Kad ovo pročitate nikad ih više nećete baciti u kantu
Reaguj
Komentariši
Hrana i vino
Predlog neuobičajenog jelovnika za Svetog Nikolu: 6 jedinstvenih recepata, ovako nešto niste jeli na slavama
Reaguj
Komentariši
Hrana i vino
Predlog za posno predjelo za Svetog Alimpija: Salata sa paprikama i pečurkama, odlično ide uz ribu
Reaguj
Komentariši
Hrana i vino
Koliko dugo pečurke mogu da stoje u frižideru, a kada je rizično da ih koristite?
Reaguj
Komentariši
Hrana i vino
Recept za sjeničku gibanicu: U preliv se pored mineralne vode dodaje 1 sastojak za preliv
Reaguj
Komentariši
Hrana i vino
4 domaća jela iz Jugoslavije koje su naše bake smatrale lekovitim
Reaguj
Komentariši
Hrana i vino
Najbolju bistru supu kuvale su naše bake: Držale su se starog trika koji nikad ne omane
Reaguj
Komentariši
Hrana i vino
6 zaboravljenih lekcija sa sela koje nas uče kako da živimo mirnije i srećnije
Reaguj
Komentariši
Hrana i vino
Evo kada tačno treba dodati so u supu, testeninu, povrće i meso: Hrana je bezukusna jer se soli u pogrešno vreme
Reaguj
Komentariši
Hrana i vino
Ovo su namirnice koje ni u ludilu ne treba spremati direktno izvađene iz zamrzivača: Rizik od trovanja hranom je ogroman
Reaguj
Komentariši
Hrana i vino
7 tajni grčkih majstora kuhinje koje menjaju ukus hrane: Iza "jednostavne" kuhinje krije se niz kulinarskih trikova
Reaguj
Komentariši
Hrana i vino
Kako da zamrznete grožđe i u njemu uživate tokom cele godine
Reaguj
1
Hrana i vino
Sve vreme smo pogrešno pržili jaja: 1 stastojak znatno menja celu priču
Reaguj
Komentariši
Hrana i vino
Trik koji otkriva da li je jaje sveže ili nije: Treba vam samo dva sastojka i sve će biti jasno
Reaguj
Komentariši
Hrana i vino
Evo kako da prepoznate najslađu lubenicu: Najpouzdanije metode za izbor zrele i sočne
Reaguj
Komentariši
Hrana i vino
Evo kako da znate da li je paradajz pun otrova: Obratite pažnju na 1 deo, on otkriva da li proizvod sadrži pesticide
Reaguj
Komentariši
Hrana i vino
Čokoladni mus po recepturi čuvenog poslastičara Krsta Radovića: Neodoljivi spoj čokolade i jagode predstavlja simfoniju ukusa
Reaguj
Komentariši
Hrana i vino
Uzela da jede čokoladu, a onda osetila nešto čudno u ustima: Kad je videla šta se unutra nalazi, pola sata nije mogla da stane sa povraćanjem
Reaguj
Komentariši
Hrana i vino
Kako vam se hleb ne bi brzo ubuđao, stavite samo ovu namirnicu u foliju i trajaće vam i do 3 nedelje: Ne trebaju vam nikakvi skupi uređaji
Reaguj
Komentariši
Hrana i vino
Evo koliko dugo treba marinirati piletinu, koliko govedinu, a koliko svinjetinu: Test pokazao iznenađujuće rezultate, nije ono što se mislilo
Reaguj
Komentariši
1
2
3
Pratite nas na
Najnovije
Najčitanije
Komentari
Hair i Makeup
3 navike u tuširanja koje vam uništavaju kožu, a da toga niste ni svesni
Enterijer
Zagorele šerpe će blistati kao nove: Samo sipajte ovaj sastojak na dno i prelijte vodom
Šuška se
Aleksandra je bila ugledna doktorka dok nije obolela od šizofrenije: Od tužnog prizora ispred duševne bolnice, kolege godinama nisu došle sebi
Lifestyle
"Ovakvu osobu bira skoro svaka bolest": Tvrdi čuveni psiholog
Star look
Od pogleda na njegovo telo žene zaneme: Kažu da je zgodniji od Apolona, a njegovo srce godinam pripada 11 godina starijoj Heleni
Sve najnovije vesti