Sastojci:
2 čaše od jogurta (200 gr) kukuruznog brašna, 1 čaša pšeničnog brašna, 3 jaja, 100 ml ulja, so, 1/2 praška za pecivo, 200 gr sira, 1 veza blitve ili 200 gr spanaća, 200 ml jogurta, 200 ml mleka
Okupana pita s kiselom vodom: Neverovatno mekana i sočna! (RECEPT)
![](/data/images/2018/06/28/09/160773_img-5521_ff.jpg?ver=1530170802)
Priprema:
U posudu staviti kukuruzno brašno, jaja , brašno, so, ulje, sir, narezanu blitvu, koju ste prethodno malo obarili zatim jogurt i mleko.
Punjena pletenica: Neodoljiva kombinacija spanaća i sira! (RECEPT)
![](/data/images/2018/06/28/09/160769_img-5516-1_ff.jpg?ver=1530170810)
Sve lepo izjednačiti i sipati u kalup za mafine. Peći na 200 stepeni C oko 30-40 minuta dok lepo ne porumene.
Služiti uz sir jogurt ili kiselo mleko.
Prijatno!
Izvor: Kod bake u gostima