Sastojci:
- 300 g mlevenog mesa
- mladi krompirići
- korica hleba
- mala glavica crnog luka
- 4 čena belog luka
- biber
- so
- suvi začin
- mlevena paprika
- peršunov list
- 1 jaje
- ulje
Uputstvo:
U mleveno meso dodati seckani crni i beli luk, koricu potopljenog hleba u mleko i isceđenog, 2 čena belog luka izdrobljenog, biber, malo mlevene paprike, suvog začina, malo soli, lust peršuna, jaje pa sve dobro izjednačiti rukama.
Krompiriće očistiti i oprati i u njih dodati ulje, mlevenu papriku, 2 čena izdrobljenog luka, bibera, suvog začina, peršunovog lista i dobro izmešati. Ređati u podmazan pleh - red krompirića, red ćuftica.
Možete stavljati i ćuftice između dva krompirića - kombinujte po želji. Mirisi će se u toku pečenja spojiti i širiti kuhinjom, a vi ćete dobiće jedno fantastično jelo u kojem će uživati cela porodica.
Prijatno!
Izvor: Kod bake u gostima