Sastojci: testo za picu ili lisnato testo, tanko sečena slanina, 4 jaja, šoljica rendanog kačkavalja, malo seckanog peršuna, so i biber po ukusu, žumance za premazivanje.

Priprema: U posudi razbiti jaja, dodati rendani kačkavalj, peršun, so i biber, izmutiti žicom, pa ispržiti kao kajganu.

Sočna pita od griza, limuna i jogurta: Pravo slatko zadovoljstvo! (RECEPT)

untitled2.jpg
Foto: Facebook printscreen / ChefClub Italia

Testo seći na velike trouglove.

untitled5.jpg
Foto: Facebook printscreen / ChefClub Italia

Uz duže ivice trougla staviti po jednu lisku slanine, a uz kraću kašiku ispržene smese sa jajima.

untitled3.jpg
Foto: Facebook printscreen / ChefClub Italia

Uvijati kao kroasane i premazati umućenim žumancetom.

untitled4.jpg
Foto: Facebook printscreen / ChefClub Italia

Poređati na pleh obložen pek papirom i peći na 180 stepeni oko 12 minuta. Pazite na vreme, jer je testo tanko i lako može da izgori.

Uživaćete u sjajnom ukusu pečene slaninice, mekanog testa i kačkavalja koji se razvlači!

Čokoladna torta koju morate makar jednom da probate: Savršena za nedeljno popodne! (RECEPT)

untitled1.jpg
Foto: Facebook printscreen / ChefClub Italia

Detaljnu pripremu pogledajte u videu!

(Stil.kurir.rs)

Odlični za doručak, večeru ili užinu