Sastojci: 1 glavica kiselog kupusa, 200 g suvih rebara, 400 g svinjskog mesa od vrata, 150 g suve slanine, 3 čena belog luka, aleva i tucana paprika,
nekoliko zrna bibera, 2 kašike masti, lovorov list

Uputstvo: Kupus iseći na tanka rebarca, ako je više kiseo, oprati ga u 1 do 2 vode. Staviti polovinu kupusa u šerpu pa poređati meso i suhomesnato, iseckan beli luk, lovorov list i nekoliko zrna bibera.

Staviti drugi deo kupusa, pa posuti alevu i tucanu papriku, mast i sipati malo vode. Staviti kupus na tiho da se krčka i dolivati po potrebi vode dok kupus ne omekša.

Potrebno je oko sat vremena. Podvarak stavite u rernu da se zapeče na 15-tak minuta.

Prijatno!

NE PROPUSTITERecepti6 recepata sa kiselim kupusom: Fenomenalna jela u kojima će svi uživati!ReceptiKako se kiseli kupus: Recept koji uspeva i početnicima, ne može da se pokvari!ReceptiUbitačna sarma: Ovoliko bogatu je do sada niste jeli! (RECEPT)ReceptiKiseli kupus kao lek: Pomaže pri lečenju čak devet bolesti!

Jedno od najukusnijih jela od kiselog kupusa!