Očišćen, opran i u slanoj vodi obaren spanać sitno iseckajte i pomešajte sa obarenim pirinčem, seckanom šunkom, sitno sečenim i proprženim lukom, jajetom, majoranom, biberom i solju. Jagnjeće grudi posolite spolja i iznutra, napunite ovim nadevom i ušijte belim koncem. Stavite ih u đuveč, prelijte vrelim uljem i pecite u rerni. Prelivajte ih sokom koji je meso ispustilo. Kada budu pečene, skinite konac a meso isecite na komade i ređajte za posluženje.
Savet
Majoran će dati posebnu aromu već specifičnoj kombinaciji nadeva kojim punite meso
Savet
Majoran će dati posebnu aromu već specifičnoj kombinaciji nadeva kojim punite meso
Ovaj recept kao zamena za jagnjeće pečenje sa ražnja, naravno, u prirodi
Ovaj recept kao zamena za jagnjeće pečenje sa ražnja, naravno, u prirodi
Budi deo Stil zajednice.