Sastojci:
* 500 g pečuraka
* 1 glavica crnog luka
* 400 g pilećeg belog mesa
* 200 g pančete
* 200 g kačkavalja
* 2 jajeta
* 1 pavlaka za kuvanje
* aleva paprika
* so, biber, biozačin
* peršun
Priprema:
1. Pečurke krupno iseckati i propržiti na ulju u kom je ispržen sitno iseckan luk. Začiniti po ukusu.
2. U vatrostalnu posudu staviti 250 g pečuraka, preko njih rasporediti 100 g pančete, preko slanine rasporediti tanko rezano pileće belo meso (koje prethodno može da se kratko preprži u tiganju) i na kraju posuti rendanim kačkavaljem.
3. Ceo postupak ponoviti još jednom.
4. U posebnoj činiji umutiti 2 jajeta s pavlakom, začiniti biozačinom i peršunom i time zaliti musaku.
5. Jelo peći na umerenoj temperaturi oko 30 minuta, a zatim povisiti temperaturu i ostaviti u rerni još 15 minuta.